Pakke

Arbeidsbord

L2500 B800 mm + seksjon med 4 skuffer

Art. nr: 351482
  • Manuell høydejustering
  • Benkeplate i slagkraftig stål
  • Verktøyskap med fire skuffer
Lengde (mm)
11 495,-
eks. MVA
Laster leveringstid...

Produkter som inngår i pakken

Produktinformasjon

Pakketilbud med en ekstra robust og kraftig arbeidsbenk i stål med høy lastekapasitet, manuell høydejustering og låsbart verktøyskap med fire skuffer for praktisk oppbevaring.
Ekstra robust og kraftig arbeidsbenk som tåler krevende arbeidsmiljøer og tøff bruk. Arbeidsbenken har et solid og slitesterkt stålstativ med manuelt justerbare ben i faste stillinger mellom 740-995 mm, slik at du får en ergonomisk arbeidsstilling og høyde. Arbeidsbenken har en maksimal lastekapasitet på 750 kg.

Benkeplaten er ekstra tykk og kledd i stål, som gir en slagkraftig og vannbestandig arbeidsflate som er enkel å rengjøre. Arbeidsbenken tåler tungt monteringsarbeid, verkstedsarbeid og sliping, takket være stålkonstruksjonen. Den tåler også gnister fra sveising, samt væsker, oljer og kjemikalier.

Det medfølgende, robuste verktøyskapet i metall har fire skuffer i lik dybde som muliggjør praktisk og lett tilgjengelig oppbevaring av verktøy og annet utstyr du ønsker å ha for hånden under arbeidet. Skuffene glir lett på kulelager. Sentrallås sørger for trygg og sikker oppbevaring.

Du kan bygge på arbeidsbenken med verktøytavle, hyller og opphengsskinner for å få en komplett arbeidsstasjon. Du bør også vurdere å supplere med avdelere til skuffene for å få en oversiktlig og organisert oppbevaringsløsning for skruer, spiker og andre smådeler. Vi anbefaler også en arbeidsmatte for å redusere belastning på føtter, knær, hofter og rygg.