Pakke

Pakke: Arbeidsbord

4 skuffer, L2500 B800 mm, stål

Art. nr: 351482
  • Manuell høydejustering
  • Benkeplate i slagkraftig stål
  • Verktøyskap med fire skuffer
Pakketilbud med en ekstra robust og kraftig arbeidsbenk i stål med høy lastekapasitet, manuell høydejustering og låsbart verktøyskap med fire skuffer for praktisk oppbevaring.
Lengde (mm)
11 675,-
eks. MVA
Laster leveringstid...

Produktinformasjon

Ekstra robust og kraftig arbeidsbenk som tåler krevende arbeidsmiljøer og tøff bruk. Arbeidsbenken har et solid og slitesterkt stålstativ med manuelt justerbare ben i faste stillinger mellom 740-995 mm, slik at du får en ergonomisk arbeidsstilling og høyde. Arbeidsbenken har en maksimal lastekapasitet på 750 kg.

Benkeplaten er ekstra tykk og kledd i stål, som gir en slagkraftig og vannbestandig arbeidsflate som er enkel å rengjøre. Arbeidsbenken tåler tungt monteringsarbeid, verkstedsarbeid og sliping, takket være stålkonstruksjonen. Den tåler også gnister fra sveising, samt væsker, oljer og kjemikalier.

Det medfølgende, robuste verktøyskapet i metall har fire skuffer i lik dybde som muliggjør praktisk og lett tilgjengelig oppbevaring av verktøy og annet utstyr du ønsker å ha for hånden under arbeidet. Skuffene glir lett på kulelager. Sentrallås sørger for trygg og sikker oppbevaring.

Du kan bygge på arbeidsbenken med verktøytavle, hyller og opphengsskinner for å få en komplett arbeidsstasjon. Du bør også vurdere å supplere med avdelere til skuffene for å få en oversiktlig og organisert oppbevaringsløsning for skruer, spiker og andre smådeler. Vi anbefaler også en arbeidsmatte for å redusere belastning på føtter, knær, hofter og rygg.

Produkter som inngår i pakken