Pakke

Pakke: Arbeidsbord

3 skuffer, L2000 B800 mm, stål

Art. nr: 351422
  • Manuell høydejustering
  • Ekstra slitesterk benkeplate i stål
  • Verktøyskap med tre skuffer
Pakketilbud med en ekstra robust og kraftig arbeidsbenk i stål med høy lastekapasitet, manuell høydejustering og en låsbar benkeskuff for sikker oppbevaring.
Lengde (mm)
9 895,-
eks. MVA
Laster leveringstid...

Produktinformasjon

Ekstra robust og kraftig arbeidsbenk som tåler krevende arbeidsmiljøer og tøff bruk. Arbeidsbenken har et solid og slitesterkt stålstativ med manuelt justerbare ben i faste stillinger mellom 740-995 mm, slik at du får en ergonomisk arbeidsstilling og høyde. Arbeidsbenken har en maksimal lastekapasitet på 750 kg.

Benkeplaten er ekstra tykk og kledd i stål, som gir en slagkraftig og vannbestandig arbeidsflate som er enkel å rengjøre. Arbeidsbenken tåler tungt monteringsarbeid, verkstedsarbeid og sliping, takket være stålkonstruksjonen. Den tåler også gnister fra sveising, samt væsker, oljer og kjemikalier.

Verktøyskap i slitesterkt metall med tre skuffer i ulik dybde for praktisk oppbevaring. Skapet er utstyrt med sentrallås for trygg og sikker oppbevaring av verktøy og annet viktig utstyr. Skuffene glir lett og smidig på kulelager.

Du kan bygge på arbeidsbenken med verktøytavle, hyller og opphengsskinner for å få en komplett arbeidsstasjon. Du bør også vurdere å supplere med avdelere til skuffene for å få en oversiktlig og organisert oppbevaringsløsning for skruer, spiker og andre smådeler. Vi anbefaler også en arbeidsmatte for å redusere belastning på føtter, knær, hofter og rygg.

Produkter som inngår i pakken