-20%
Produktbilde
BOTVASSLAN

Hyllevogn

2 hyller, 120 kg, 790x480 mm

Art. nr: 21160
  • Hyller med gummioverflate
  • Lett å manøvrere
  • Egnet for mange ulike arbeidsplasser
Hyllevogn med gummibelagte hyller. Hylletrallen er lett å styre, takket være håndtak på hver kortside og to fleksible svinghjul.
Du har kommet til et produkt som ikke lenger er en del av sortimentet
se alle Hyllevogner her

Produktinformasjon

Allsidig og stabil hyllevogn med to faste hyller. Den gjør det enkelt å flytte på og transportere verktøy, kontorrekvisita, esker og lignende. Du kan til og med bruke hylletrallen som en mobil arbeidsflate. Den kan dermed forenkle arbeidet ditt og gir deg en ekstra avlastningsflate.

Rammen på lagervognen består av kraftige stålrør. De to håndtakene på hver kortside er laget av samme materiale. Håndtakene gjør det enkelt å manøvrere hyllevognen, og du kan styre den fra begge kortsider.

Hyllene er dekket med beskyttende gummi som holder lasten på plass under transport, samtidig som gods og utstyr beskyttes mot skade. Det er enkelt å rengjøre hyllene ved behov.

Hylletrallen er utstyrt med to faste og to svinghjul som ruller mykt og stille, samt har god støtdemping. Hjulene er dessuten skånsomme mot sensitive overflater.

Denne hyllevognen kan brukes i mange forskjellige omgivelser, for eksempel kontorer, skoler, verksteder, industrien og lignende.

Produktspesifikasjon