Sikkerhetsprodukter & Verneutstyr

Unngå personskader med riktig beskyttelsesutstyr på jobb

TIL BESKYTTELSESUTSTYR

Nettbutikk for sikkerhetsutstyr og avsperring

Vi har et stort utvalg av sikkerhetsutstyr i nettbutikken vår. Vi vet nemlig hvor viktig det er med god HMS. En sikker og trygg arbeidsdag skaper et godt arbeidsmiljø, samtidig som dere kan utføre jobben på en produktiv måte. Vårt sortiment med sikkerhetsutstyr reduserer sjansen for ulykker og skader på arbeidsplassen, ettersom du kan kjøpe produkter som beskytter ansatte, gods og innredning. Noen gode eksempler på dette er fallsikring, oppsamlingskar, avsperringer, førstehjelpsutstyr og lignende.

Sperr av og sikre utsatte områder

Avsperringer er en viktig del av sikkerhetsutstyret. Du kan effektivt blokkere tilgang for trucker og biler, slik at de ikke kan kjøre på ansatte, gods og innredning. Vi har et variert utvalg av avsperringer som gjerder, kjegler, betongklosser eller bånd og varseltape – våre fleksible systemer er egnet for både innendørs- og utendørsbruk. Du finner også skilt som viser vei til nødutganger, så vel som speil til butikk og lager for å gi deg bedre oversikt. Sklisikker tape fungerer både som merking og for å gjøre underlaget tryggere, og tapen kan brukes i trapper og andre rom. Vårt sikkerhetsutstyr består av solide og holdbare produkter som er laget spesielt for arbeidsplasser, og du kan derfor føle deg trygg på at de tåler profesjonell bruk.

Sikkerhetsutstyr for kjemikalier

Det er viktig å ha utstyr som tåler kjemikalier, og du finner et stort utvalg av kjemikalieoppbevaring blant sikkerhetsutstyret vårt. Det inkluderer både IBC-containere og låsbare kjemikalieskap. Mange av skapene er brannsikre med selvstengingsmekanisme. Den smarte mekanismen sørger for at dører og ventiler stenges automatisk ved brann, og skadeomfanget kan dermed begrenses. Du finner også gass skap til utendørsbruk her hos oss. Skapene har god ventilasjon og sørger for at gassflasker oppbevares på forsvarlig vis. Tenk gjerne over om du trenger ekstra tilbehør når du først skal sende inn bestilling, for eksempel adapter til IBC container og spillpall.

Du kan kontakte kundeservice om du trenger hjelp med å velge riktige produkter for din arbeidsplass. Vi har lang erfaring og kan komme med gode tips. Bestill sikkerhetsutstyr i nettbutikken vår i dag – vi leverer over hele landet.