Kjemikalieoppbevaring

Unngå personskader med riktig beskyttelsesutstyr på jobb

TIL BESKYTTELSESUTSTYR

Sikker oppbevaring av kjemikalier

Det stilles strenge krav til lagring av farlig avfall og oppbevaring av kjemikalier under Forurensningsloven. Forsvarlig kjemikaliehåndtering er helt nødvendig for å kunne sikre en trygg og god arbeidsplass, samt for å forhindre forurensning. Vårt sortiment består av gasskap, IBC-containere, kjemikaliereoler og kjemikalieskap. Mange av skapene er brannsikre og FM-godkjente, og de kan også låses ved behov. Praktiske detaljer som lekkasjesikre brett for å samle opp søl gjør dem svært brukervennlige. Et annet alternativ er å kjøpe hyller med oppsamlingskar. Fordelen med hyller og reoler er at de kan bygges på ved behov. Skal du oppbevare syrer? I så fall bør du heller se etter et syreskap med ventilasjon. Disse er utviklet spesielt for oppbevaring av etsende kjemikalier.

Forsvarlig lagring av farlig avfall

Vi har produkter som forebygger kjemikaliesøl og som lar deg utføre jobben på en effektiv og sikker måte. Et godt eksempel på dette er IBC-containere for lagring av farlig avfall. Du finner et stort utvalg av oppsamlingskar i ulike størrelser og med forskjellig design i nettbutikken vår. IBC-containerne har en stabil og robust konstruksjon, og de fleste av dem kan flyttes ved hjelp av gaffeltruck. De er designet for å tåle tøffe miljøer med slitesterke, pulverlakkerte overflater. Du kan både tappe og oppbevare kjemikalier ved hjelp av disse. Om ønskelig, kan du velge IBC-containere med plast- eller trepall. Du kan også bestille ekstrautstyr som adapter til slange for å utnytte utstyret best mulig.

Bestill utstyr til kjemikaliehåndtering på nett

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice om du trenger hjelp med å finne frem til gode løsninger for oppbevaring av kjemikalier og annet farlig avfall. Det er viktig å tilrettelegge for ulike behov, slik at nettopp din arbeidsplass skal kunne hanskes med kjemikaliehåndtering på en god måte. Vi har lang erfaring og bistår deg gjerne med å velge ut egnet oppbevaring til kjemikalier. Du velger selv om du vil kontakte oss via chat eller epost, og det er også mulig å ringe oss for å slå av en prat. Du bestiller raskt og enkelt på nett, og vi leverer landet over.