Verkstedinnredning & Verkstedsutstyr

Vegghengte verktøyskap for plassbesparende oppbevaring

KJØP HER

Verkstedinnredning til profesjonelle verksted & industribedrifter

I Cowabs nettbutikk finner du et svært stort utvalg av ekstra holdbar innredning og utstyr til arbeidsplassen. Vi tilbyr verkstedutstyr til bedrifter over hele landet, enten man jobber med produksjon eller reparasjon. Vi har mange års erfaring i å produsere og levere verkstedinnredning, verktøy og utstyr til både små og store bedrifter i de fleste bransjer. Når du skal innrede produksjonslokalet eller verkstedhallen er det mange hensyn å ta, både at verkstedinnredningen skal oppfylle behovene deres, at den skal være trygg og sikker å bruke og hva den koster. Når du velger å kjøpe ditt industriutstyr hos Cowab er du sikker på å få kvalitetsprodukter som holder lenge, slik at du slipper å bytte dem ut annethvert år - noe som gjør dem svært prisgunstige i forhold til den høye kvaliteten. Faktisk tilbyr vi hele 30 dagers åpent kjøp og 7 års garanti - slik at du trygt kan handle hos oss enten du bestiller på nett, via telefon, mail eller chat.

Verkstedinnredning

Du kan enkelt bestille alt fra profesjonelle arbeidsbenker til praktisk verktøyoppbevaring som verktøyskap, verktøytavle og smarte verktøyvogner i nettbutikken. Vår høye kvalitet, store utvalg og kunnskapsrike kundeservice gjør at vi har bedrifter som handler hos oss i tiår etter tiår. Dette er vi selvsagt svært stolte av, og jobber stadig for å tilby effektiv og ergonomisk innredning til verksted og andre arbeidsplasser. Vi vet også at valgfrihet er viktig, så du kan selvsagt velge mellom flere elektrisk hev/senk arbeidsbord eller andre solide arbeidsbenker i stål og ulike materialer, arbeidsbenker med hjul og til og med sveisebord. For å få enda bedre ergonomi innen industrien anbefaler vi avlastningsmatter, arbeidsstoler og verkstedoppbevaring på hjul for å skåne kroppen.

Moderne industri & produksjon

Cowab er et over 90 år gammelt foretak med lang erfaring, og vi har svært god dialog med bransjene, produsentene og leverandørene slik at vi til enhver tid tilbyr produkter som passer også til moderne industribedrifter. Vi utvider stadig vårt utvalg innen ESD-beskyttende produkter som forhindrer at kostbar elektronikk blir ødelagt. I vårt sortiment av ESD-beskyttelse og antistatiske produkter finner du både ESD arbeidsbord og stoler, ESD oppbevaringsbokser, vogner og en rekke annet tilbehør. I tillegg vil du oppdage et bredt utvalg av batteriskap, ladeskap og dataskap for trygg oppbevaring og lading av elektronikk.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

ArbeidsbenkerArbeidsstolerVerktøytavler