Verkstedinnredning & Verkstedsutstyr

Vegghengte verktøyskap fra Cowab

Vegghengte verktøyskap for plassbesparende oppbevaring

KJØP HER

Profesjonelle produkter for verksted & Industri

I Cowabs nettbutikk finner du et stort sortiment av produkter innen verkstedinnredning og utstyr til industri og produksjon for alle arbeidsplasser. Vi leverer alt fra arbeidsbenker og verktøy til førstehjelpsutstyr enten bedriften din er liten eller stor.Vi er opptatte av at alle skal ha råd til å jobbe sikkert og effektivt, og legger derfor vekt på at produktene våre skal være prisgunstige. Du kan være trygg på at de lave prisene ikke går utover kvaliteten - våre produkter er laget for profesjonell bruk, både i forhold til kvalitet, holdbarhet og brukervennlighet.

Sikkerhet

En arbeidsplass skal være trygg å jobbe på, og tar vare på de ansattes helse så vel som beskytter produkter og materiell mot skade. Du finner alt fra seler og annen fallsikring og førstehjelpsutstyr til det du trenger for merking av gulv, kanter og områder for sikkerhet på både lager, verksted og industri.

Verkstedinnredning

Driver du verksted eller produksjon finner du innredningen du trenger i vårt sortiment. Arbeidsbenk, verktøyskap og verktøyvogn til både garasje og verksted er populære produkter for arbeid og oppbevaring av verktøy.Vi anbefaler også avlastningsmatter for de som står og jobber mye, og i utvalget vårt finner du i tillegg arbeidsstoler og liggebrett for å jobbe mer ergonomisk. Velg mellom en prisgunstig men solid verkstedbenk eller et arbeidsbord som er elektrisk hev- og senkbart - valget er ditt!

Verktøy & maskiner

Rett utstyr på rett plass er viktig når man driver med produksjon eller reparasjon. Alle våre verktøy og maskiner er laget for profesjonell bruk. How Cowab finner du et stort utvalg av håndverktøy, verktøysatser og måleinstrumenter, for å nevne noe.Utover å bruke det mest egnede verktøyet kan en kompressor gjøre mange montasjejobber og annet betydelig raskere og enklere - og du finner kompressorer i ulike størrelser og kapasiteter.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

ArbeidsbenkerArbeidsstolerVerktøytavler