Verkstedsoppbevaring

Vegghengte verktøyskap for plassbesparende oppbevaring

KJØP HER

Verktøyskap & oppbevaring til verksted

Når det kommer til verkstedoppbevaring, er det viktig å ha riktig utstyr og løsninger som gjør det enkelt å organisere verktøy, utstyr og rekvisita. I Cowab nettbutikk finner du et bredt utvalg av verkstedoppbevaring, inkludert verktøyskap, verktøyskuffer, skuffeseksjoner og verktøyvogner. Uansett om du trenger en oppbevaringsløsning med eller uten hjul, har Cowab det du trenger.En av de mest populære løsningene er verktøyskapene. Disse låsbare skapene kommer med ulike antall hyller, slik at du kan tilpasse oppbevaringen etter dine behov. Noen modeller kommer også med kombinasjoner av hyller, skap og skuffer, slik at du kan organisere verktøy og rekvisita på en effektiv måte. Stålskap er svært populære på verkstedet, og vi har et svært stort utvalg av stålskap for verksted, lager og industri i vår nettbutikk.For de som foretrekker mer fleksibilitet, er skuffeseksjoner et godt valg. Disse seksjonene er vanligvis laget av robuste stålplater og montert på et hjulstativ med svinghjul. Avhengig av modellen kan du velge mellom 2 eller flere skuffer for oppbevaring. Skuffeseksjoner er ideelle for de som trenger å flytte verktøyene sine rundt på verkstedet.

Verkstedskap på hjul for økt mobilitet

En annen populær løsning er verktøyvognene. Disse vognene har ofte en arbeidsflate på toppen, med skuffer eller skap under. Det beste med verktøyskap på hjul er at de kan enkelt flyttes dit du trenger dem. Enten du jobber ved siden av bilen eller på et bestemt område i verkstedet, kan du enkelt ha verktøyene dine innen rekkevidde.

Oppbevaring av rekvisita, smådeler og utstyr

For praktisk smådelsoppbevaring anbefales smådelsseksjoner. Disse seksjonene gjør det enkelt å oppbevare verktøy og tilbehør. Mange av dem er også utstyrt med hjul, slik at du enkelt kan flytte dem rundt på verkstedet. Med smådelsinnsatser kan du organisere smådeler og verktøy på en ryddig og oversiktlig måte.Cowab tilbyr også skuffeseksjoner av høy kvalitet som er ideelle for oppbevaring av verktøy og skruer. Disse skuffeseksjonene kommer i forskjellige størrelser og inndelinger, slik at du kan finne den som passer best for dine behov.

Skap for lading av elektronisk utstyr

Har dere behov for å låse vekk mobiltelefoner, nettbrett eller laptoper har vi flere praktiske ladeskap hvor du kan oppbevare og lade enhetene samtidig. Disse er perfekte spesielt for skole og kontor. I sortimentet finner du også et stort sortiment av pc-skap og dataskap, disse beskytter maskinen mot støv og skitt i urene miljøer som for eksempel på verksted, i industri og på lager. Vi fører også brannisolerte batteriskap som er egnet for lading og oppbevaring av en rekke ulike batterier. Disse er utstyr med røykvarslere, alarmsensorer og strømuttak for lading.Når det gjelder verkstedinnredning og oppbevaringsløsninger, er kvalitet og funksjonalitet viktig. Cowabs produkter er solide og laget for å tåle tøffe arbeidsforhold. Du kan være trygg på at du får produkter av høy kvalitet som vil vare lenge I tillegg vil dere jobbe mer effektivt og tryggere når alt utstyr og verktøy har faste plasser. Dersom dere trenger tips eller råd for å velge innredning til verkstedet eller hvilke verkstedskap dere trenger, er våre fantastiske folk på kundeservice alltid klare til å hjelpe.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

ArbeidsbenkerArbeidsstolerVerktøytavler