Løfteutstyr & Transportvogner

Stabler hos Cowab

Lettstyrte stablere for ergonomisk arbeid

TIL PALLESTABLERE

Alt til transport og løft for arbeidsplassen

Tunge løft og transport av materialer, utstyr og annet er krevende og belastende. I Cowabs nettbutikk finner du hjelpemidler som gjør det enklere og raskere og løfte, frakte og håndtere både smått og stort. Vår lange erfaring gjør at vi både kan tilby rett produkt til rett bruk, og vi kan hjelpe deg å velge riktig. En kombinasjon av egen produksjon og samarbeid med mange leverandører gjør at vi har et stort utvalg innen løfteutstyr og alt du trenger til transport - til gode priser!

Løft og løfteutstyr

Jekketraller kommer i mange ulike utførelser og med og uten vekt, og er selvskrevne på ethvert lager. Også transportvogner kan være gode hjelpemidler til både oppbevaring og transport. Har du behov for å håndtere større gods finner du både kraner, stablere og diverse tilbehør til truck for å flytte langt, tungt eller uhåndterlig gods.

Transport

Enten varer og utstyr skal flyttes inne på lageret eller verkstedet, eller over lange distanser med bil m.m. er riktig utstyr med på å beskytte både gods og ansatte. I tillegg går flyttingen mye enklere, spesielt når du skal flytte paller, avfall eller annet stort gods som plater, maskiner og liknende.I sortimentet finner du et bredt utvalg av traller og vogner med og uten flak, så vel som spesialvogner som platevogner og plukkvogner.Skal du frakte eller sortere avfall og masser kan en tippcontainer være uunværlig. Du får dem med automatisk tippskuff og med og uten hjul.En sekketralle tar liten plass og sparer kroppen for store belastninger når du flytter esker og annet.Få varene enklere over terskler og inn på bil ved hjelp av praktiske ramper eller terskelbroer.