Paller & Rullecontainere

Stabler hos Cowab

Lettstyrte stablere for ergonomisk arbeid

TIL PALLESTABLERE

Pallecontainer og rullecontainer

Rullecontainere har mange bruksromåder og benyttes gjerne på godsterminaler, lager og ved post- og pakkehåndtering. En gittercontainer har som regel en sterk bunnplate med nettingvegger og fire leddhjul. Noen ganger kalles disse nettingbur, pakkevogn eller postbur, og de er svært anvendelige både til oppbevaring og transport. Gitterveggene gjør at det er lett å se innholdet i vognene, samt at vekten holdes nede slik at de er enkle å trille.

Flere typer rullecontainere

I vår nettbutikk finner du rullecontainere, nettingbur og pallecontainere i mange forskjellige størrelser og varianter. Vi har nettingbur og rullecontainere som er stablebare og sammenleggbare som er perfekte for bruk til pakker og post på lastebilen eller på lageret. Rullecontainere kan leveres med 4 sider, 2 sider og med en eller to dører. Pallecontainere passer perfekt på en europall, denne er for de som trenger noe som er kraftigere enn vanlige pallekarmer. Pallecontainere kommer også med en dør som kan vippes ned på den ene siden, de er også stablingsbare i høyden. Postbur leveres med dører eller åpen front for enkel ut og inn lasting.

Paller & tilbehør

Her finner du europaller i flere varianter. Vi har både plastpaller og vanlige trepaller. Vi har også alt av tilbehør til europallene. Pallekarmer som brukes til å bygge opp vegger eller kramer rundt pallen slik at ting ikke faller av under transport eller for å kunne stable høyere i pallen. Palleben til å montere under pallen slik at du får pallen opp fra bakken, da kan europallen f.eks brukes som et arbeidsbord. Pallegrind eller pallestøtter gjør at du enkelt kan stable f.eks rør eller annet langgods. Etikettholdere i mange forskjellige varianter til å feste direkte på pallen eller på pallekarmen for å kunne merke pallen eller innholdet i pallekarmen. Vi leverer også pallekarm avdelere eller pallkrage avdelere for å kunne dele opp en pall med pallekarm i flere rom, her kan du bygge rommene etter eget ønske. Med avdelere får du en god oversikt på pallen din. Vi har også stålpaller med forskjellige typer av tilbehør, her kan du godsstøtter og nettingbur som passer perfekt til stålpallen.