Paller & Rullecontainere

Lettstyrte stablere for ergonomisk arbeid

TIL PALLESTABLERE

Paller & pallecontainere for verksted, lager & industri

Paller og rullecontainere er essensielle verktøy innenfor logistikk- og transportbransjen. Hos Cowab tilbyr vi et bredt utvalg av paller, rullecontainere og tilbehør som møter ulike behov og krav. Enten du trenger å lagre, transportere eller organisere gods, kan vi hjelpe deg med å finne de rette løsningene.

Rullecontainere

Våre rullecontainere er svært allsidige og brukes ofte på godsterminaler, lager og innen post- og pakkehåndtering. Disse containere har en solid bunnplate med nettingvegger og fire leddhjul. De er også kjent under ulike navn som nettingbur, pakkevogn eller postbur, og er svært praktiske for både oppbevaring og transport. Nettingveggene gjør det enkelt å se innholdet i vognene, samtidig som vekten holdes nede for enkel håndtering. Hos oss finner du rullecontainere i forskjellige størrelser og varianter, inkludert stablingsbare og sammenleggbare modeller som er perfekte for pakking og lasting av lastebiler eller lager. Vi fører et stort utvalg av sikkerhetscontainere som minner om rullecontainere, men som kommer med vegger på alle sider og som er låsbare.

Pallecontainere

Vi tilbyr også et bredt utvalg av pallecontainere som passer perfekt på en europall. Disse containerne er ideelle for de som trenger ekstra robuste løsninger sammenlignet med vanlige pallekarmer. Pallecontainerne har en dør som kan vippes ned på den ene siden, og de kan også stables i høyden for optimal utnyttelse av plassen. Enten du trenger pallecontainere med dører eller åpen front for enkel lasting og lossing, har vi et alternativ som passer dine behov. Vi har også praktiske pallebokser som er godkjente for bruk med næringsmidler, disse gir god beskyttelse av varene både ved transport og oppbevaring.

Paller & tilbehør

I tillegg til paller og rullecontainere tilbyr vi et bredt utvalg av tilbehør som kan bidra til å optimalisere din transport- og lagringsprosess. Hos oss finner du europaller i forskjellige varianter, inkludert plastpaller og tradisjonelle trepaller, så vel som paller i stål. Vi har også et bredt utvalg av pallekarmer som kan brukes til å bygge opp vegger rundt pallen for å sikre at ingenting faller av under transport, eller for å kunne stable gods høyere på pallen. Våre palleben kan monteres under pallen for å heve den fra bakken, slik at den kan fungere som et praktisk arbeidsbord, mens pallevogner gjør det enkelt å transportere pallene.

Trenger du å stable langgods som rør eller lignende, tilbyr vi pallegrind eller pallestøtter som gjør det enkelt å sikre og organisere gods. For å merke pallen eller innholdet i pallekarmen, har vi et bredt utvalg av etikettholdere som kan festes direkte på pallen eller pallekarmen. Ønsker du å dele opp en pall med pallekarm i flere rom, kan våre pallekarmavdelere eller pallkrageavdelere være den perfekte løsningen. Disse avdelerne gir deg muligheten til å bygge rommene etter dine egne behov, slik at du får en god oversikt over innholdet på pallen.

Velg riktig rullecontainer og paller

Uansett hvilke behov du har innenfor lagring, transport og organisering av gods, kan du være sikker på at vi har de rette produktene for deg.

I nettbutikken vår kan du utforske vårt brede utvalg av paller, rullecontainere og tilbehør. Vi er dedikerte til å levere produkter av høy kvalitet som møter dine behov, samtidig som vi sikrer effektivitet og pålitelighet i alle ledd av din logistikkprosess. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller spørsmål om våre produkter. Vi ser frem til å hjelpe deg med dine transport- og lagringsbehov - du når oss på både chat, telefon og e-post.