Profesjonelt palletilbehør

I Cowab nettbutikk finner du et stort utvalg at praktisk tilbehør til paller og oppbevaring for både lager, transport og industri. Paller og tilbehør av høy kvalitet er helt uunnværlig når du skal løfte, flytte og oppbevare tungt gods, og det er viktig at du kan stole på hjelpemidlene du bruker. Ikke bare utføres arbeidet mer effektivt, men du unngår unødvendig slitasje på rygg, nakke og knær.

Jobb mer ergonomisk med palleruller, pallehjul eller pallekragevogn

Et godt eksempel på ergonomisk tilbehør til paller er en pallerulle. Dette er hjul med kulelagre og aluminiumsfelg som gjør at du enkelt kan dytte pallen på plass. Pallekarmvogn er også et svært nyttig tilbehør til paller som kan redusere slitasjeskader. Vognene rommer et stort antall pallekarmer, og du kan dytte dem dit du vil ha dem – du trenger dermed ikke å bære rundt på dem.

Stort utvalg av tilbehør til paller

I tillegg til et solid utvalg av forskjellige typer paller og rullecontainere, har vi tilbehør til paller som gjør at du får utnyttet utstyret maksimalt. Vi har mange forskjellige pallekrager for hel- og halvpall. Pallekragene våre er hardføre, og du kan legge dem sammen når de ikke er i bruk for å spare plass. Håndtering og flytting av paller blir betydelig mye enklere med pallekrager for hånden. Trenger du tilbehør som holder godset forsvarlig på plass? Ta en titt på pallestøtter. De danner en pålitelig vegg og forhindrer at godset faller av.

Hold orden på varer og gods

Trenger du tilbehør til paller som lar deg organisere godset på en enkel og praktisk måte? I så fall anbefaler vi å kjøpe plastlommer til pallekrage, pallekrageavdelere og pakkseddellommer. Denne typen palletilbehør lar deg sortere godset og merke pallene med viktig informasjon. Plastlommene er laget av slitesterkt og transparent plast som sørger for at papir og notater holder seg like fine.

Uansett hvilket tilbehør du trenger til paller og oppbevaring finner du et stort utvalg i Cowab nettbutikk. Vi leverer til hele landet, og behøver du hjelp til å velge riktig kan du ta kontakt med oss på mail, chat eller telefon.