Palletilbehør

Stabler hos Cowab

Lettstyrte stablere for ergonomisk arbeid

TIL PALLESTABLERE

Profesjonelt palletilbehør

Vi har slitesterkt palletilbehør som gjør arbeidsdagen enklere og tryggere, enten du jobber i industri eller på lager. Paller og tilbehør av høy kvalitet er helt uunnværlig når du skal løfte, flytte og oppbevare tungt gods, og det er viktig at du kan stole på hjelpemidlene du bruker. Ikke bare utføres arbeidet mer effektivt, men du unngår unødvendig slitasje på rygg, nakke og knær. Et godt eksempel på ergonomisk tilbehør til paller er en pallerulle. Dette er hjul med kulelagre og aluminiumsfelg som gjør at du enkelt kan dytte pallen på plass. Pallekarmvogn er også et svært nyttig tilbehør til paller som kan redusere slitasjeskader. Vognene rommer et stort antall pallekarmer, og du kan dytte dem dit du vil ha dem – du trenger dermed ikke å bære rundt på dem.

Stort utvalg av tilbehør til paller

I tillegg til et solid utvalg av forskjellige typer paller og rullecontainere, har vi tilbehør til paller som gjør at du får utnyttet utstyret maksimalt. For eksempel lar et kraftig lokk i kryssfinér deg stable paller i høyden, samtidig som du kan være sikker på at emballasjen oppbevares sikkert under transport. Vi har også mange forskjellige pallekrager for hel- og halvpall. Pallekragene våre er hardføre, og du kan legge dem sammen når de ikke er i bruk for å spare plass. Håndtering og flytting av paller blir betydelig mye enklere med pallekrager for hånden. Trenger du tilbehør som holder godset forsvarlig på plass? Ta en titt på pallestøtter. De danner en pålitelig vegg og forhindrer at godset faller av.

Paller og tilbehør til gunstige priser

Trenger du tilbehør til paller som lar deg organisere godset på en enkel og praktisk måte? I så fall anbefaler vi å kjøpe plastlommer til pallekrage, pallekrageavdelere og pakkseddellommer. Denne typen palletilbehør lar deg sortere godset og merke pallene med viktig informasjon. Plastlommene er laget av slitesterkt og transparent plast som sørger for at papir og notater holder seg like fine. Det er bare å ta kontakt om du trenger hjelp med å velge palletilbehør. Vi har lang erfaring i bransjen og vet hva som skal til for å utføre arbeidet på en forsvarlig og produktiv måte.