Om oss

Cowab er din leverandør av utstyr til lager, verksted og industri. Vi ble grunnlagt allerede i 1933 og har siden da opparbeidet oss kunnskap og erfaring om hva god kvalitet innebærer, og hvordan du som kunde kan optimalisere bedriften din gjennom å ha rett ting på rett plass. 

Alle skal kunne føle seg trygge på arbeidsplassen og å kunne jobbe så ergonomisk så mulig - på tross av tunge løft og liten plass. Derfor jobber vi hele tiden med å finne rett produkt til rett bruk.
Om oss
Cowabs vision och mål

Visjon

Å hjelpe bedrifter med å drive bedre og mer effektivt gjennom å tilby riktig utstyr og kompetanse.

Forretningsidé

Å gjøre det mulig for alle bedrifter og oppnå høyere lønnsomhet og et bedre arbeidsmiljø. Dette gjør vi ved å tilby spesialistkunnskap og brukstilpassede produkter med lang livslengde. 

Fokuset på holdbarhet gjør at vi kan redusere antallet returer så vel som unødig forbruk, og dermed bidra til at både vi og kundene våre belaster klimaet mindre.

 

Medarbeidere

Vi som jobber i Cowab er et sterkt team på 11 personer i Sverige og Norge. Vår styrke er bred kunnskap innen industri, lager og transport som kombineres med raske leveranser til riktig pris. Fokuset vårt ligger på å finne riktige produkter for å løse dine utfordringer og gjøre arbeidshverdagen bedre og enklere.
Medarbeidere
Cowabs historie

Cowabs historie

Når nettbutikken ble startet i 2011 kunne vi tilby enda bedre service til deg som allerede vet hva du trenger for å få jobben gjort. Nettbutikken er åpen døgnet rundt, slik at du kan legge inn bestillingen din når det passer best for deg. Har du spørsmål rundt produkter, ergonomi eller hvordan du burde innrede lageret? Ta en telefon, start en chat eller send oss en e-post. Les om våre åpningstider.

Cowab ble startet av Carl-Oskar Wernström i Stockholm i 1933, og mye har skjedd siden da. Den første katalogen kom ut i 1976 med et sortiment som var helt egenprodusert. Med årene har sortimentet økt og vi samarbeider nå også tett med svært profesjonelle leverandører i tillegg til vår egen produksjon. På denne måten kan vi tilpasse langsiktige løsninger for bedriften din, alt fra standard til spesialproduksjon.

Miljø- og kvalitetsarbeid

Hos Cowab er sosial og økonomisk utvikling kombinert med en moderne miljøpolitkk viktig. Miljøarbeidet drives som en integrert del av virksomheten og det arbeidet pågår hele tiden. Vil du hjelpe oss så vurdér om du kan bestille alt du trenger i én ordre for å redusere antall transportturer. Som takk tilbyr vi deg som bestiller online for mer enn 12 000,- eks mva fri frakt på bestillingen din.

Har du forslag til forbedringer av virksomheten vår? Eller kanskje du har ønsker om produkter som innebærer at vi minimerer eller forhindrer negativ innvirkning på miljøet? Vi tar svært gjerne imot dine forslag. 
Nøl ikke med å dra fordel av vår erfaring og kunnskap når du behøver gode råd og eksperttips, vi hjelper deg mer enn gjerne.

Vennlig hilsen
Teamet på Cowab

KONTAKT OSS

Kontakt oss på Cowab

Bedriftsmagasin

Les gjerne vårt bedriftsmagasin på nett. Der får du tips for en mer lønnsom virksomhet, og kan lese mer om vårt spesialsortiment så vel som Cowabs historie.


LES PÅ NETT