Kildesortering & Avfallshåndtering

Stabler hos Cowab

Lettstyrte stablere for ergonomisk arbeid

TIL PALLESTABLERE

Avfallsbeholdere og kildesortering

Vi har avfallscontainere og andre løsninger til kildesortering på arbeidsplassen for enkel og effektiv rengjøring. Riktig avfallshåndtering er nødvendig for et sunt og trivelig arbeidsmiljø, og her i nettbutikken vår finner du produkter som gjør det enkelt å kildesortere. Utvalget vårt består blant annet av brannisolerte avfallsbeholdere for utebruk og innebruk, små papirkurver, praktiske sekkestativ og store tippcontainere. Avfallsdunkene kommer i mange materialer og størrelser, og du velger selv om du vil ha en frittstående eller vegghengt modell. Du kan også bestille avfallsbeholdere med hjul for enkel forflytning.

Stort utvalg av avfallscontainere

Avfallscontainere er uunnværlig på mange arbeidsplasser for å kunne kildesortere og håndtere avfall på en forsvarlig måte. Vi har en rekke modeller med ulikt volum, enten du ser etter små modeller på 150 liter eller store varianter på 3000 liter. Felles for dem alle er at de lages av slitesterke og hardføre materialer. De tåler derfor tøffe tak, og mange kan håndteres ved hjelp av gaffeltruck. Det er fullt mulig å bestille ekstrautstyr til tippcontainer, for eksempel hjulsett og tippskuff.

Enkel kildesortering til arbeidsplassen

Det finnes mange smarte løsninger som gjør det enklere å kildesortere på arbeidsplassen, avhengig av plass og behov. Du kan for eksempel kjøpe praktiske avfallsskap med flere rom, slik at du har egen beholder for papir, glass, restavfall og lignende. Dette er en plassbesparende løsning, og du finner modeller med forskjellig antall skuffer og beholdere. Et annet alternativ er å bruke små kildesorteringsbeholdere i plast. De fås i ulike farger, og du kan enkelt sette opp et forståelig og oversiktlig system for kildesortering. Vi anbefaler å bestille en kildesorteringsvogn i tillegg, dersom du ønsker en mobil løsning som du simpelthen triller med deg.

Rengjøringsutstyr og luktsanering

Rengjøring er en viktig del av avfallshåndtering, og prosedyrene går raskt unna med utstyr fra Cowab til både inne- og utendørsbruk. Du finner alt fra feiemaskin som kan brukes på både lageret og gårdsplassen til vaskevogn for ergonomisk og enkel rengjøring. Trenger du hjelp med luktsanering? I så fall bør du vurdere en ozongenerator. Synes du at det er vanskelig å velge avfallsbeholdere eller lurer du på hvordan du kan forbedre kildesortering på arbeidsplassen? Vi hjelper deg med å planlegge og finne løsninger til både kildesortering og avfallshåndtering, slik at du raskt får de rette løsningene på plass.