Kildesortering & Avfallshåndtering

Lettstyrte stablere for ergonomisk arbeid

TIL PALLESTABLERE

Avfallsbeholdere og kildesortering

Vi har søppelcontainere og andre løsninger til kildesortering på arbeidsplassen for enkel og effektiv rengjøring. Riktig avfallshåndtering er nødvendig for et sunt og trivelig arbeidsmiljø, og her i Cowab nettbutikk finner du produkter som gjør det enkelt å kildesortere. Utvalget vårt består blant annet av søppelbøtter og avfallsbeholdere for utebruk og innebruk, små papirkurver, praktiske sekkestativ og store avfallscontainere. Søppeldunkene kommer i mange materialer og størrelser, og du velger selv om du vil ha en frittstående eller vegghengt avfallsbeholder. Om du har behov for en søppelbøtte med lokk finner du det også i sortimentet vårt.

Stort utvalg av avfallscontainere

Søppelcontainere er uunnværlige på mange arbeidsplasser for å kunne kildesortere og håndtere avfall på en forsvarlig måte. Vi har en rekke tippcontainere med ulikt volum, enten du ser etter små modeller på 150 liter eller store varianter på 3000 liter. Felles for dem alle er at de lages av slitesterke og hardføre materialer. Våre containere er laget av stål og tåler derfor tøffe tak, og mange kan håndteres ved hjelp av gaffeltruck. Det er fullt mulig å bestille ekstrautstyr til tippcontainer, for eksempel hjulsett og tippskuff. Du finner søppelcontainer med lokk eller uten lokk om du skulle ha behov for det. Vi leverer avfallscontainere til industri, lager og en rekke andre arbeidsplasser over hele landet.

Enkel kildesortering til arbeidsplassen

Det finnes mange smarte løsninger som gjør det enklere å kildesortere på arbeidsplassen, avhengig av plass og behov. Du kan for eksempel kjøpe praktiske avfallsskap med flere rom, slik at du har egen beholder for papir, glass, restavfall og lignende. Dette er en plassbesparende løsning for kildesortering, og du finner modeller med forskjellig antall skuffer og beholdere så vel som kildesorteringsskap. Et annet alternativ er å bruke små kildesorteringsbeholdere i plast. De fås i ulike farger, og du kan enkelt sette opp et forståelig og oversiktlig system for kildesortering. Vi anbefaler å bestille en kildesorteringsvogn i tillegg, dersom du ønsker en mobil løsning som du simpelthen triller med deg. Med våre løsninger for kildesortering er det enkelt å oppfylle krav om kildesortering på arbeidsplassen, i tillegg til at bedriften blir mer miljøvennlig.

Rengjøringvogner & rengjøringsutstyr

Rengjøring er en viktig del av avfallshåndtering, og prosedyrene går raskt unna med rengjøringsutstyr fra Cowab til både inne- og utendørsbruk. Du finner alt fra feiemaskin som kan brukes på både lageret og gårdsplassen til vaskevogn for ergonomisk og enkel rengjøring. Synes du at det er vanskelig å velge avfallsbeholdere eller lurer du på hvordan du kan forbedre kildesortering på arbeidsplassen? Vi hjelper deg med å planlegge og finne løsninger til både kildesortering og avfallshåndtering, slik at du raskt får de rette løsningene på plass. Ta kontakt med oss på chat, mail eller telefon, eller bestill avfallsbeholdere og rengjøringsutstyr enkelt i Cowab nettbutikk.