Kontormøbler & Kontorinnredning

Skuffeseksjoner fra Cowab

Få bedre oversikt med praktiske skuffeseksjoner

KJØP HER

Kontormøbler, kontorutstyr og kontorinteriør

De aller fleste arbeidsplasser har behov for en liten kontorplass til å få unnagjort papirarbeid og lignende. Vi har et stort utvalg av kontormøbler, kontorutstyr og kontorinteriør som dekker de fleste behov, enten du har stor eller liten plass.

For eksempel finner du lettplasserte, små kontorpulter og nette stoler i utvalget vårt som passer for små kontorkroker, samt smarte oppbevaringsskap som kan henges opp på veggen for å spare gulvplass.

Sammenleggbart kontorutstyr og kontormøbler

Sammenleggbare stoler og bord er helt uunnværlig når du skal arrangere konferanser, arrangementer og seminarer, men de er også praktiske å ha til hverdagsbruk. Skal dere kalle inn til et større møte kan dere enkelt lage plass til flere deltakere ved hjelp av sammenleggbare kontormøbler og konferansemøbler.

Vi har i tillegg alt dere trenger til presentasjoner, for eksempel whiteboard, flipover og ståpult. Kontorutstyr som dette kan brukes både på møterommet og i klasserommet. Trillebord og andre serveringsvogner er også en del av sortimentet, noe som egner seg godt til både café, kantine og kurs.

Kontorinteriør for inngangsparti og entré

Ulike bedrifter og organisasjoner har forskjellige behov når det gjelder entré og resepsjon. Legekontor, advokatfirma, bank og lignende har for eksempel behov for møbler til venterom og egen resepsjon for å ta imot besøkende. Vi har resepsjonsdisker, magasin- og avisstativer, så vel som stumtjenere og knagger for å henge fra seg tøy.

Er du opptatt av hygiene? Dørmatter og entrématter laget for å absorbere søl og skrape vekk smuss er svært praktisk å ha ved inngangspartiet. Ikke bare holder det lokalet rent og hyggelig, men kontorutstyr som dette bidrar til bedre sikkerhet ved å redusere risikoen for å skli på gulvet.

Smarte løsninger til kontor: interiør, møbler og utstyr

En ergonomisk kontorstol og et elektrisk hev/senk skrivebord reduserer faren for belastningsskader. Dette er spesielt viktig for deg som sitter mye på jobb og har behov for å variere arbeidsstillingen.

Det er i tillegg viktig å tenke helhetlig når man skal velge kontorinteriør, slik at kontorutstyret er tilrettelagt for alle arbeidsoppgavene som skal utføres. Cowab produserer egne kontormøbler og kontorinnredning, og vi tar også inn flotte produkter fra andre leverandører. Våre kontormøbler er av høy kvalitet og fås til konkurransedyktige priser.

Vi har lang erfaring i bransjen, og vi hjelper deg gjerne med å velge ut kontormøbler om du tar kontakt med vår kundeservice. Vi leverer over hele landet, og du trenger derfor ikke å bekymre deg for forsendelsen.