Kontorstoler & Matter

Få bedre oversikt med praktiske skuffeseksjoner

KJØP HER

Kontorstoler for vond rygg

Ser du etter en kontorstol for vond rygg? Vil du ha en så ergonomisk arbeidsstilling som mulig har du kommet til rett sted. Du finner et stort utvalg av både kontorstoler og matter her i Cowabs nettbutikk, og alle er av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi kan tilby alt fra sadelstol og kontorstol til gamerstol og 24-timersstol. Tenk gjennom følgende for å finne frem til rett kontorstol for deg:

- Hvor lenge skal du sitte i stolen i løpet av dagen?
- Hvor mange justeringsmuligheter vil du ha?
- Hvilket materiale foretrekker du?

En 24-timersstol med mange justeringsmuligheter passer bra for deg som skal sitte i den store deler av dagen, for eksempel på et kontor. En sadelstol med hjul passer derimot bra i industrien, på lager og andre arbeidssteder der du må komme så nært objektet som mulig. En annen fordel med sadelstol er at du må sitte med rak rygg, noe som gir deg sterk muskulatur og reduserer spenninger i skuldre og nakke.

Kombiner kontorstol og matte for maksimal komfort

En ergonomisk arbeidsmatte er et perfekt valg for deg som jobber stående i flere timer om gangen, for eksempel i butikk, resepsjon og kontor. Mattene er utviklet for å øke blodsirkulasjonen i føttene, og du reduserer både smerte og tretthet. Kroppen har godt av en variert arbeidsstilling, og du kan med fordel kombinere kontorstol og matte med et hev/senk skrivebord. Du kan i så fall heise opp bordet og stå på matten for å få et avbrekk fra all sittingen, samtidig som du avlaster kroppen i stående stilling. Et stort pluss ved våre arbeidsmatter er at de er hygieniske og enkle å vaske. Se etter matter med høy friksjon for å få en så sklisikker modell som mulig.

Bestill kontorstol og matte på nett

Du kan bestille både kontorstol og matte her hos oss, samt en rekke praktisk tilbehør som fotstøtte, sammenleggbar kontormølle, kontorsykkel og stolunderlag. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice om du trenger hjelp med å velge. Vi kan gi deg mange gode tips og anbefalinger til ergonomiske kontormøbler og kontorstoler for vond rygg, stiv nakke og verkende skuldre.