Solide skuffeseksjoner til profesjonelt bruk

Industrimøbler og oppbevaringsutstyr som skal brukes i industrien bør være av høy kvalitet og kunne tåle en støyt. Det er nettopp derfor vi er stolte av å kunne presentere et bredt utvalg av solide skuffeseksjoner i sterkt stål til verksted, industri og lager. Disse modellene er designet med praktiske funksjoner som forenkler arbeidsdagen, for eksempel skuffeskap med avtagbar front som kan fraktes på jekketrallen. Du kan også kjøpe skuffeskap med hjul som du enkelt kan forflytte dit du trenger den.

Stort utvalg av skuffeseksjoner til verksted

Vi har et stort og spennende utvalg av profesjonelle skuffeseksjoner som kan tilpasses ethvert behov. Uansett hvor mange skuffer du trenger, hvilken belastning de bør tåle, og hvilke mål som passer ditt arbeidsrom, så finner vi garantert en løsning som passer for deg. Hos oss finner du skuffeskap med alt fra et par skuffer til 9 skuffer, og et stort utvalg modeller med ulik maksbelastning. Skuffeseksjonene fås i tillegg i ulike høyder, bredder og lengder. Du finner alt av produktspesifikasjoner på nettsiden vår, så du enkelt kan velge skuffeseksjonen som passer for deg.

Profesjonelle skuffeseksjoner til industri

Våre skuffeseksjoner kan monteres under skrivebord og arbeidsbenk, slik at den ikke opptar verdifull plass. Mange av dem fås også med låsbare skuffer, samt kulelagre som sørger for at skuffene sklir lett. Det gjør at du kan oppbevare ting trygt, samtidig som du har enkel tilgang til alle sakene dine. Du kan også kjøpe praktisk tilbehør utenom som gummimatter. Gummimattene legges i bunnen av skuffen og forhindrer at verktøy og andre småting sklir rundt når du flytter på skuffeskapet. Et annet alternativ er å kombinere flere skuffeskap med benkeplate for å få et arbeidsbord. Trenger du mer inspirasjon? Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne riktig skuffeseksjon til arbeidsplassen din. Du trenger heller ikke å bekymre deg for transport – vi sender over hele landet.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

ArbeidsbenkerArbeidsstolerVerktøytavler