Verktøytavler & Kroker

Verktøytavler lar deg enkelt henge opp verktøy og utstyr og sparer både tid og plass. Se det store utvalget i Cowabs nettbutikk, vi leverer over hele landet

Få orden på utstyret med praktiske verktøytavler

KJØP NÅ

Verktøytavler & verktøyholdere som lar deg organisere verkstedet

På jakt etter den perfekte løsningen for å holde orden på verktøyene dine? Cowab har et bredt utvalg av verktøytavler, verktøyholdere og verktøyoppheng som vil hjelpe deg med å organisere verkstedet ditt på en praktisk og effektiv måte. Uansett om du jobber på verksted, med produksjon eller i industri oppbevaringsløsningene for verktøy gi deg muligheten til å finne verktøyene dine raskt og enkelt, samtidig som du opprettholder en god oversikt over alt du har tilgjengelig.En verktøytavle er uunnværlig på verkstedet. Den gir deg muligheten til å henge opp verktøyene dine på veggen, noe som sparer verdifull gulvplass og gjør det enkelt å finne akkurat det du trenger. Med utbyggingsmuligheter som er nesten uendelige, kan du tilpasse verktøypanelet etter dine spesifikke behov. Cowab tilbyr et bredt spekter av verktøytavler i ulike størrelser og materialer, slik at du kan velge den som passer best for deg.En mobil verktøytavle er et ideelt valg hvis du trenger å flytte rundt på verkstedet ditt eller jobber på ulike steder. Med en mobil verktøytavle kan du enkelt transportere alle verktøyene dine dit du trenger dem. Du slipper å gå frem og tilbake for å hente verktøyene dine, noe som sparer tid og øker produktiviteten din. Cowab tilbyr et utvalg av robuste og holdbare mobilverktøytavler som vil være en pålitelig følgesvenn på arbeidsplassen din.

Verktøykroker & kroksett

I tillegg til verktøytavlene har vi et omfattende utvalg av verktøyholdere og verktøyoppheng. Disse er perfekte for å organisere mindre verktøy eller spesialverktøy som du bruker ofte. Våre verktøyholdere inkluderer plastboksholdere, skrutrekkerholdere, slangeholdere, fastnøkkelholdere og mange andre verktøykroker og kroksett. Disse holderne er designet for å holde verktøyene dine sikkert på plass, slik at de ikke blir borte eller skadet.Når du handler hos Cowab kan du være trygg på at du får produkter av høy kvalitet. Vi leverer over hele landet, slik at du kan få tak i de beste oppbevaringsløsningene til verkstedet, uansett hvor du befinner deg.Trenger du hjelp til å velge riktig verktøyoppheng og verktøypanel for akkurat din bedrift? Ta kontakt med oss på kundeservice, så hjelper vi deg med å finne oppbevaringsløsninger for verktøy som lar deg jobbe enklere, tryggere og mer effektivt! 

Ikke gå glipp av disse kategoriene

ArbeidsbenkerArbeidsstolerVerktøytavler