Verktøy & Maskiner

Vegghengte verktøyskap fra Cowab

Vegghengte verktøyskap for plassbesparende oppbevaring

KJØP HER

Verkstedutstyr og verktøy til arbeidsplassen

Verkstedutstyr må tåle intensiv bruk, store belastninger og tøft miljø. Det er derfor du finner kvalitetsverktøy til verksted, industri og lager her i Cowabs nettbutikk.

Vi vet hvor viktig det er å kunne stole på utstyret for å få jobben gjennomført på en behagelig, sikker og produktiv måte. Vi har samlet et bredt spekter av verktøy og verktøymaskiner av høy kvalitet til lave priser, slik at du enkelt kan finne frem til alt du har behov for.

Verkstedmaskiner for profesjonelt bruk

Kompressorer med ulik kapasitet, verktøysett og slangetromler er eksempler på verkstedutstyr og verkstedmaskiner som du finner i vårt sortiment.

Vil du ha litt inspirasjon til hvordan kvalitetsutstyr kan forenkle arbeidsdagen din? En kompressor kan gjøre jobben svært mye raskere. For eksempel kan en kompressor sammen med en muttertrekker gjøre at dekkskiftet går lynraskt, uten at det går på bekostning av arbeidskvaliteten.

Et annet eksempel er våre skuremaskiner. En kraftig skuremaskin kan forenkle rengjøringen betraktelig, og passer bra til alt fra verksted til gårdsbruk. Skuremaskiner er en god investering som reduserer antall arbeidstimer, samt vann- og strømforbruk. Et lavt lydnivå gjør dem behagelige i bruk – både for deg som skal utføre jobben og de andre rundt deg.

Stort utvalg av verktøy og verktøysettt

Vi har mye å velge i for deg som trenger håndverktøy. Vi tilbyr både enkeltstående produkter og komplette sett. Trenger du mye utstyr på én gang? Det er ofte både dyrere og mer tungvint å kjøpe enkeltprodukter enn å kjøpe et ferdig verktøysett.

Fordelen med pipesett, skiftenøkkelsett, tangsett og andre sett er at du får alle de dimensjonene som du trenger. I tillegg kommer ofte verktøyet i egen koffert eller verktøyholder for enkel oppbevaring.

Du kan stole på at verktøy som kjøpes hos oss er av høy kvalitet, enten du har behov for en skrutrekker eller slangetrommel.

Trenger du hjelp og veiledning? I så fall er det bare å ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne verkstedutstyr som passer optimalt for din arbeidsplass.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

ArbeidsbenkerArbeidsstolerVerktøytavler