Verktøy & Maskiner

Vegghengte verktøyskap for plassbesparende oppbevaring

KJØP HER

Verktøy og verkstedutstyr til arbeidsplassen

Trenger du pålitelig og slitesterkt verkstedutstyr? Hos Cowab finner du et bredt utvalg av verktøy og maskiner som tåler intensiv bruk og store belastninger. Våre verktøy og utstyr til verkstedet er laget for profesjonell bruk, enten du jobber på verksted, med produksjon eller i industri. Kvalitetsutstyr forenkler arbeidsdagen og gjør at du kan jobbe langt mer effektivt. I tillegg er det billigere å kjøpe verktøy av høy kvalitet - dette kan du bruke i mange år fremover før det må skiftes ut.I vår nettbutikk har vi samlet alt du trenger for å kunne utføre jobben din raskere og tryggere. Vårt sortiment inkluderer verkstedmaskiner, verktøysett, kompressorer med ulik kapasitet, slangetromler og mye mer.

Stort utvalg av verktøy & verktøysett

Vi har et bredt utvalg av håndverktøy tilgjengelig. Enten du trenger en enkeltstående skrutrekker eller et komplett sett med pipesett, skiftenøkler eller tangsett, har vi det du trenger. Fordelen med å kjøpe et komplett sett er at du får alle dimensjonene du trenger samtidig. Verktøyet kommer ofte i en praktisk koffert eller verktøyholder for enkel oppbevaring. Du finner alt fra boltekutter og nebbtang til slagbor og verktøykasser i vårt rikholdige sortiment. Verktøymaskiner & tilbehør

En kompressor i kombinasjon med en muttertrekker kan gjøre dekkskiftet til en lek. Vi har et stort utvalg av kompressorer og tilbehør til disse, alt fra slangetrommel og renblåsingsverktøy til luftpåfyller og luftpistol.I vårt omfattende sortiment av utstyr og verktøy til verkstedet finner du også slangetrommel og vannslanger samt praktiske vifteovner til byggeplass og arbeidsplass.Når du handler hos oss, kan du være sikker på at du får verktøy av høy kvalitet. Trenger du hjelp eller veiledning i valget av verktøy eller verkstedutstyr? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg med å finne det optimale utstyret for din arbeidsplass. Du kan også bestille verktøy enkelt i Cowab nettbutikk, vi leverer over hele landet.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

ArbeidsbenkerArbeidsstolerVerktøytavler