Trykkluft & Kompressorer

Vegghengte verktøyskap fra Cowab

Vegghengte verktøyskap for plassbesparende oppbevaring

KJØP HER

Kompressorer & trykkluft til verksted

På jakt etter en kompressor til verkstedet ditt? Hos Cowab har vi et bredt utvalg av kompressorer og tilbehør som vil hjelpe deg med å takle enhver oppgave effektivt. Våre kompressorer er spesielt designet for det profesjonelle markedet, og vi er stolte av å tilby produkter som sikrer langvarig slitestyrke og pålitelighet.En kompressor er et uvurderlig verktøy i ethvert verksted. Med riktig kompressor kan du drive ulike verktøy og utføre oppgaver som lakksprøyting, sandblåsing, muttertrekking, skraping, lufttrykktesting og mye mer. Hos Cowab finner du alt du trenger for å få mest mulig ut av kompressoren din. Om du trenger en liten kompressor eller en kraftigere så finner du dette i vårt sortiment.

Kompressor tilbehør

Vi tilbyr et bredt utvalg av tilbehør til våre kompressorer. Enten du trenger en lakksprøyte for å gi bilen din en profesjonell finish, en muttertrekker for å løsne eller stramme muttere raskt og enkelt, eller en blåsepistol for å rengjøre delikate overflater, har vi det du trenger. Vi har også kabeltromler og slangetromler for både trykkluft og vann, slik at du kan holde arbeidsområdet ryddig og organisert.Trenger du pneumatisk verktøy? Vi har det også! Vårt utvalg av pneumatisk verktøy er designet for å møte de høyeste standardene for kvalitet og ytelse. Enten det er en luftdrevet skrumaskin, en meiselhammer eller en luftdrevet slipepistol, kan du være trygg på at vårt utvalg av pneumatisk verktøy vil hjelpe deg med å få jobben gjort på en effektiv måte.

Høytrykkspylere og grovstøvsugere

For rengjøring i industri, verksted og produksjon tilbyr vi profesjonelle høytrykksvaskere med både varmtvann og kaldtvann. Du finner også grovstøvsugere av høy kvalitet, så vel som skuremaskiner i vårt sortiment. Våre kraftige industristøvsugere kan brukes i de fleste miljøer, og du finner en rekke tilbehør til både høytrykkspyler og grovstøvsuger.Du kan enkelt bestille produktene dine gjennom vår nettbutikk, og vi leverer raskt og pålitelig. Hvis du trenger råd eller veiledning om hvilken kompressor som passer best til dine behov, er våre eksperter klare til å hjelpe. Du kan kontakte oss direkte på mail, chat eller telefon for å få personlig assistanse og anbefalinger.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

ArbeidsbenkerArbeidsstolerVerktøytavler