Arbeidsstoler

Jobb ergonomisk og effektivt med riktig arbeidsbenk

TIL ARBEIDSBENKER

Arbeidsstoler for verksted og industri - Finn den perfekte stolen for din arbeidsplass hos Cowab

Å ha riktig arbeidsstol eller abeidskrakk er avgjørende for å opprettholde en god arbeidsstilling og forebygge belastningsskader. Hos Cowab har vi et bredt utvalg av ergonomiske arbeidsstoler som passer til alle typer arbeidsplasser. Enten du jobber på et verksted, i industrien, på et legekontor eller sykehus, har vi den rette stolen, taburetten eller krakken for deg.Er du på jakt etter en industristol er det viktig å tenke på hvordan du jobber, og hvilke oppgaver du skal utføre når du velger stol. For de som jobber med oppgaver som dekkbytte eller reparasjon anbefaler vi vår praktiske verktøystol eller garasjestol. Denne stolen kommer med et praktisk verktøybrett under setet, slik at du alltid har verktøyene dine innen rekkevidde. Dette forenkler arbeidsprosessen og gjør det enkelt å holde orden på verktøyene dine. Montørstolen er ergonomisk designet for å gi deg riktig støtte og komfort gjennom hele arbeidsdagen.Hvis du ofte må stå og jobbe i høyden, vil våre ståstøttestoler være et godt valg for deg. En ståstol gir deg noe å lene deg imot, slik at du kan avlaste rygg og ben mens du jobber. Dette reduserer belastningen på kroppen din og gir deg bedre arbeidsforhold når du må stå over lengre perioder. Ståstolene er robuste, holdbare og ergonomisk utformet for å gi deg optimal støtte og komfort.Et populært valg innen en rekke bransjer er sadelstolen. Denne stolen er designet for å tvinge deg til å opprettholde en god holdning når du sitter. Ved å sørge for at kroppen din er riktig justert, styrker du musklene i korsryggen og forebygger belastningsskader. Sadelen gir også bedre bevegelsesfrihet og komfort, slik at du kan jobbe mer effektivt og uten ubehag. I vårt sortiment finner du sadelstol med ryggstøtte så vel som uten, avhengig av hva du foretrekker.For legekontorer og sykehus tilbyr vi også klinikkstoler som er enkle å holde rene og hygieniske. Disse stolene er trukket i hvitt skinn og er spesielt designet for å møte strenge hygienekrav. Klinikkstolene er komfortable, holdbare og gir pasientene dine en behagelig opplevelse under undersøkelser eller behandlinger.

Praktisk arbeidsstol med hjul

Mange av våre arbeidskrakker og taburetter kommer med hjul, noe som er ideelt om du ofte behøver å flytte deg mens du arbeider. Eksempler er verktøystol med hjul, montørstol med hjul, arbeidskrakk med hjul og ikke minst sadelstol med hjul. Stoler med hjul er superpraktiske i industrien, på verksted, legekontor, sykehus, frisør og behandlingsinstitusjoner.

Velg riktig arbeidsstol for deg

Cowab gjør det enkelt å bestille arbeidsstoler på nettet. Vi har også et team av eksperter som kan hjelpe deg med å velge den beste stolen for dine behov. Enten du trenger en ergonomisk stol for verkstedet ditt, industriarbeidsplassen din eller helseinstitusjonen din, kan vi sende den til deg uansett hvor du befinner deg i landet. Våre stoler til arbeidsplassen er av svært høy kvalitet, noe som gjør at du kan være trygg på at de tåler mange års bruk.Invester i din egen helse og velvære på arbeidsplassen ved å velge en ergonomisk arbeidsstol fra Cowab!

Ikke gå glipp av disse kategoriene

Verkstedskap