Lagerinnredning & Oppbevaringssystemer

Få rett ting på rett plass med plastkasser

KJØP HER

Lagerinnredning og utstyr for et effektivt lager

 Hos oss på Cowab finner du det du trenger for effektiv lagerhåndtering. Alle lagre og liknende virksomheter har ulike behov, men alle har en fellesnevner - pålitelig lagerinnredning og smarte oppbevaringsløsninger av høy kvalitet. Enten du har behov for å bygge ut eller innrede et stort lager eller bare trenger noen enkle hyller eller lagerreoler til nettbutikken, butikken, kontoret eller småverkstedet har vi det du trenger.Det er mange ting å ta hensyn til når man skal innrede et lager, for eksempel lokalenes størrelse, takhøyde, hva som skal oppbevares, samt vekt og størrelse på dette. Her kan du lese mer om hva du bør tenke på når du skal planlegge et nytt lager.Uansett om du har et stort eller lite lager, har vi ulike serier med pallereoler, lagerhyller, hyllesystemer og oppbevaringsskap med tilbehør som gjør at du kan tilpasse lageroppbevaringen etter dine behov. Du finner også alt du trenger for enkel dekkhåndtering og dekkoppbevaring. Mange lagre trenger også å arbeide med pakking og emballering - derfor har vi også komplette pakkestasjoner og stroppeverktøy for effektiv pakking og emballering.

Pallereoler, lagerhyller og smarte oppbevaringssystemer

 For at du skal få en oppbevaringsløsning som passer akkurat ditt lager, tilbyr vi et stort utvalg av solide pallereoler og lagerhyller. Ved å velge et hyllesystem som passer din virksomhet og arbeidsflyt, kan du maksimere lagerplassen, jobbe raskere og få bedre oversikt over lageret. Vi har også et bredt utvalg av plukkbokser som gjør det enklere å holde orden på smådeler og lignende. Med våre låsbare verkstedskap og robuste stålskap får du sikker oppbevaring av verktøy og redskaper.

Effektiviser pakking og emballering med stroppemaskiner

 Å pakke gods krever både hurtighet og riktige forutsetninger. Dette kan løses med hev- og senkbare pakkebord, der du har det du trenger innen rekkevidde samtidig som du får en stor arbeidsflate. Hos oss finner du et bredt utvalg av maskiner og verktøy som gjør at du kan båndlegge og plastre inn paller og annet gods på en rask og effektiv måte. Vi har brukervennlige stroppeverktøy og stroppemaskiner samt strekkfilmmaskiner som forenkler arbeidet ditt - og reduserer også risikoen for skader.På Cowab jobber vi kontinuerlig med å finne smarte oppbevaringssystemer og løsninger for lageroppbevaring som også holder høyeste kvalitet. Vi ønsker også at det skal være enkelt for deg å bestille alt du trenger i vår nettbutikk. Ønsker du å diskutere ideer eller har spørsmål om vår lagerinnredning, kan du nå oss på telefon, e-post eller chat.