Lagerinnredning & Oppbevaringssystemer

Lagerbokser fra Cowab

Få rett ting på rett plass med plastkasser

KJØP HER

Lagerinnredning for lager, verksted og andre arbeidsplasser

Enten du har behov for å bygge ut eller innrede et stort lager eller bare trenger noen enkle hyller eller lagerreoler til nettbutikken, butikken, kontoret eller småverkstedet har vi det du trenger. Beskytt varer under transport og oppbevaring med riktig emballasje - du finner et stort utvalg av utstyr til emballering i Cowabs nettbutikk.

Innredning og utstyr til lager

Våre smarte og praktiske lagerløsninger til gode priser gjør det enkelt å skreddersy oppbevaringen du har behov for, slik at du kan utnytte plassen maskimalt. Grenreoler til langt gods så vel som reoler tilpasset paller eller pene lagerhyller til butikk eller kontor - valget er ditt. Vi har også både plastkasser og plastbokser, lagerbokser og smådelsbokser. Du finner noen av modellene i resirkulert plast av hensyn til miljøet. Du finner oppbevaringsbokser som kan brukes til mat og andre næringsmidler, og for praktisk oppbevaring har vi også sammenleggbare plastkasser i sortimentet. Dersom du er avhengig av å se innholdet i kassene for bedre oversikt, velg en av våre gjennomsiktige plastbokser. Det lønner seg å bruke litt tid på å planlegge den optimale lager- eller oppbevaringsløsningen, da det kan spare enormt med tid og ikke minst plass. Når man raskt får varer og deler på plass og det er enkelt å hente dem frem igjen blir driften adskillig mer effektiv, og med god planleggnig kan du benytte den samme lagerflaten lengre uten å ha behov for å bygge ut eller bytte lokaler. Om du lagrer i høyden utnytter du tilgjengelig areal på en god måte, så innred gjerne med høye lagerreoler. For lettere å få tak i gjenstander som er lagret i høyden finnes det ekstra lagerutstyr som gjør jobben enklere: Både en praktisk rullekrakk, også kalt elefantfot, stiger og stigetrapper samt plukkvogner med innebygget stige.Spør oss gjerne om råd - vi har vært små og store bedrifters samarbeidspartner helt siden 1933!

Pakking og emballasje

Pakking må både gå fort og beskytte godset for sikker transport til sluttbruker. I denne kategorien finner du strekkfilm som plastrer inn pallen eller varene slik at de ikke beveger på seg under transport. Du vil også finne stroppemaskiner som hjelper deg til å stroppe godset hvilket er en god måte å beskytte materialer og varer under transport. Med våre pakkebord samler du alt på et sted og kan enkelt pakke varene både ergonomisk og raskt. Bestill enkelt i Cowabs nettbutikk - vi sender over hele landet.