Dekkhåndtering

Få orden på jobb med praktiske lagerhyller

KJØP HER

Effektiv dekkhåndtering med smarte løsninger fra Cowab

Med dekkoppbevaring som er tilpasset dine og verkstedets behov kan du spare verdifull plass, jobbe mer effektivt og redusere risikoen for ulykker eller skader på arbeidsplassen. Derfor finner du dekkstativ i ulike modeller og størrelser samt solide kompakte dekkhyller. Hvis du håndterer lastebildekk, har vi også dekkstativer for dem. Vi har også smarte løsninger for dekkoppbevaring på hjul.

Velger du dekkstativ fra Cowab, kan du være sikker på å få en pålitelig løsning som tåler tøffe arbeidsforhold. En annen fordel er at de er lette å bygge ut i takt med at dine behov for dekkoppbevaring endres.

Dekkvogner for smidig dekktransport

På bilverksteder flyttes dekk nesten daglig, og for å gjøre dekktransporten både lettere og mer effektiv har vi et bredt utvalg av dekkvogner. Våre dekktraller finnes i ulike modeller slik at du kan finne en som passer best for dine behov. I små garasjer passer kanskje en liten dekktralle best, mens store bilverksteder og dekkhoteller trenger større dekkstativer på hjul. Uansett behov finner du det du trenger hos oss.

Arbeid ergonomisk med dekkløftere

Hos oss finner du også ergonomiske hjelpemidler som skåner kroppen din for tunge arbeidsoppgaver og samtidig gjør at du kan jobbe raskere!

Med en dekkmonteringsmaskin kan du spare tid ved hvert dekkskifte samtidig som du gir kroppen en behagelig avlastning og slipper tunge arbeidsoppgaver. Løftemekanismen er motorisert og gjør at du kan løfte dekkene til en mer ergonomisk arbeidshøyde med minimal anstrengelse. Hvis du vil slippe å løfte og flytte dekkene manuelt, har vi smidige dekkløftere i sortimentet også. Våre dekkløftere har plass til opptil fire dekk, noe som betyr at du også sparer tid når du skal flytte dem til dekkreolen eller til bilen.

Har du spørsmål eller lurer på hvilket dekkstativ ditt bilverksted trenger eller hvilke dekkvogner som passer deg best, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Våre dyktige medarbeidere på kundeservice hjelper deg gjerne!