Pakking & Emballasje

Lagerhyller fra Cowab

Få orden på jobb med praktiske lagerhyller

KJØP HER

Profesjonelt lagerutstyr, pakkeutstyr og emballering

Vi har lagerutstyr, emballeringsmaskiner og pakkeutstyr som gjør emballering lettere! Emballering og pakking for transport kan være tidkrevende, men det er nødvendig for å beskytte varer, materiell og utstyr mot skader.

Du finner mange gode løsninger for pakking og emballering i vårt sortiment, som strips og bånd av ulike materialer, enten du skal pakke tungt eller lett gods. Vi har bånd for både pakking og stropping med plomber eller plombeløst verktøy.

Båndene våre fås på rull og du kan velge mellom PP-bånd, WG-bånd, plastbånd, PET-bånd og stålbånd. Det varierte utvalget gjør det enkelt å finne noe som passer. Vi har også materiell til emballering, som for eksempel plastfilm og bølgepapp, for at pakkingen skal gå som en drøm.

Effektivt og ergonomisk pakkeutstyr

Pakking og emballering kan være krevende for kroppen, og det er viktig å legge til rette for at du skal kunne utføre arbeidet både raskt og ergonomisk. Dette prinsippet gjelder enten du jobber på lager, verksted, i butikk eller driver nettbutikk. Det er derfor vi også tilbyr lagerutstyr som vogner med kartonghylle. Da kan du transportere pakker og varer enkelt rundt i lokalet, uten å belaste rygg og knær. Du kan også bestille praktiske pakkebord med plass til det du trenger av pakkeutstyr. Hev/senk funksjon gjør at du kan stille inn bordene i optimal høyde. Se også over utvalget vårt med emballeringsmaskiner for å få inspirasjon til hvordan du kan forenkle arbeidsprosessen.

Emballeringsutstyr som gjør hverdagen enklere

Vi har pakkeutstyr og lagerutstyr som lar deg emballere etter behov. Etikettmaskiner er et godt eksempel på utstyr som gjør hverdagen enklere og som lar deg pakke i et raskt tempo. Vi har også annet praktisk utstyr som stifter, posesveiser og stiftepistol i vårt sortiment. Du forsegler pappeskene enkelt med en praktisk, lyddempet tapeholder når du er fornøyd med emballeringen. Du bør også ta en titt på våre funksjonelle rullestativ som lar deg oppbevare og skjære papp og bobleplast på en effektiv måte. Trenger du flere gode tips til enkel emballering? Ta kontakt med vår kundeservice i dag. Vi hjelper deg gjerne.