Emballasje & materiell for sikre forsendelser

Oppdag vårt omfattende utvalg av emballasje og pakkeutstyr for å møte dine behov for sikre leveranser. Vi tilbyr emballasje av høy kvalitet inkludert bølgepapp, bobleplast og ulike typer esker – inkludert spesialdesignede e-handelsesker.

Beskyttende og allsidig bølgepapp

Bølgepapp på rull er uunnværlig for å beskytte produktene dine under transport og lagring. Våre bølgepappruller er av høy kvalitet og gir effektiv beskyttelse mot støt og annen påkjenning. Dette er et svart allsidig emballasjemateriell gjør det egnet for både store og bulkete varer samt mindre produkter med skarpe kanter. Det skaper også en stabil base for pakking. Du kan velge mellom ulike bredder for å få en løsning som passer dine og virksomhetens behov.

Bobleplast for effektiv støtbeskyttelse

For produkter som krever ekstra støtbeskyttelse, er bobleplast det perfekte valget. Dette materialet absorberer støt og beskytter samtidig godset eller produktet mot riper og andre skader. Vi har bobleplast på rull som er fleksibelt og enkelt å bruke for å sikre at forsendelsene dine når kundene i optimal stand. For å imøtekomme dine emballasjebehov har vi bobleplast i ulike bredder.

Spesialdesignede netthandelsesker

For nettbutikker og de som skal flytte kan vi tilby esker til disse formålene. Våre netthandelselsker er designet for å passe ulike produkter og tilbyr sikre og holdbare emballasjeløsninger. De er slitesterke og lette å håndtere for å lette flyttingen og beskytte varene. Våre postesker kommer i ulike størrelser med hurtigbunn, slik at du bare trenger å trykke ned bunnen på esken og deretter begynne å pakke den.

For rask pakking har vi også forhåndsteipede postesker. Esken har klebestriper på klaffene slik at du raskt kan lukke esken uten å bruke mye teip. Med doble klebestriper på klaffene kan samme esker brukes minst to ganger, noe som er perfekt for returer og gjenvinning. I tillegg har vi slitesterke flytteesker med bærehåndtak i vårt brede utvalg.

Uansett om du driver en e-handelsvirksomhet og trenger sikre emballasjeløsninger eller planlegger en flytting og trenger pålitelig pakkeutstyr, har vi de optimale løsningene for deg. Utforsk vår nettbutikk med et bredt utvalg av bobleplast, bølgepapp på rull, e-handelsesker og annet pakkeutstyr som sikrer at dine forsendelser og varer håndteres på best mulig måte – og kommer frem i god stand!