Stroppeverktøy

Lagerhyller fra Cowab

Få orden på jobb med praktiske lagerhyller

KJØP HER

Stroppeverktøy for enkel stropping av gods og paller

Med riktig stroppeverktøy vil arbeidet på lageret og pakkeprosessen bli mer effektiv, raskere og mer ergonomisk. Derfor er det viktig å velge riktig stroppeverktøy for akkurat din virksomhet. Hos Cowab tilbyr vi et bredt utvalg av stroppeapparater for både manuell stropping og maskinell. Disse verktøyene spiller en sentral rolle innenfor emballasjeindustrien og finnes i ulike varianter for å imøtekomme ulike behov.

Smidige stroppeverktøy

Vi har ulike typer stroppeverktøy og båndstrammere som passer for ulike behov og ulike bånd (PP-, WG-, PET- og stålband). De ulike stroppeapparatene har også ulike funksjoner slik at du kan finne den som passer din virksomhet best. Uansett om du trenger en stroppemaskin for manuell stropping eller en automatisk modell, har vi det du leter etter - du finner manuelle båndstrammere og batteridrevne stroppesverktøy i vår nettbutikk.

Stroppemaskiner for en smidig arbeidsflyt

Vi har stroppemaskiner med ulike grader av automatisering: halvautomatisk, automatisk og helautomatisk. Felles for alle tre variantene er at de vil gjøre arbeidsflyten din med stropping enklere og raskere.

Semiutomatiske stroppemaskiner passer perfekt for virksomheter med små til mellomstore volumer av gods som må pakkes og stroppes. De gir en god balanse mellom automatisering og manuell kontroll. På en halvautomatisk stroppemaskin legger du det som skal stroppes på maskinens arbeidsflate og starter deretter stroppeprosessen selv. Maskinen strammer båndet og forsegler det, deretter klipper du det av for hånd.

Automatiske stroppemaskiner er kjernen i høyvolumspakking. Disse avanserte maskinene tilbyr enestående hastighet og presisjon, noe som er ideelt for bedrifter med omfattende emballasjebehov. En automatisk stroppemaskin har funksjoner som reduserer arbeidsinnsatsen samtidig som den øker produktiviteten ved å raskt og nøyaktig stroppe kartongen, esken eller pakken. Du legger også her godset på arbeidsflaten, starter stroppeprosessen, og deretter strammer, sveiser og klipper maskinen båndet. Siden stroppingen skjer automatisk, vil du ha hendene frie, og dermed kan du enkelt kryssbinde godset om du ønsker det.

Helautomatiske stroppemaskiner passer også for virksomheter med høye volumer av gods og kartonger som må stroppes - og vil hjelpe deg med å spare verdifull tid i arbeidet. På en helautomatisk stroppemaskin starter stroppingen umiddelbart når du har lagt esken eller godset på arbeidsflaten, og sensorer registrerer godset. En trykkpresse går ned når kartongen eller godset er i riktig posisjon og holder den fast under stroppingen.

I tillegg til alle stroppeapparater har vi også båndsakser, båndruller og stroppstenger som alle forenkler arbeidet. På våre produktsider kan du lese mer om alle produktene vi har å tilby.

Har du spørsmål angående våre stroppemaskiner og stroppeverktøy, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne med å finne det beste alternativet som vil forbedre akkurat din arbeidsflyt for pakking og stropping! Du kan nå oss på telefon, e-post og chat.