Emballasjeutstyr & Tilbehør

Vegghengte verktøyskap fra Cowab

Vegghengte verktøyskap for plassbesparende oppbevaring

KJØP HER

Emballasjeverktøy og pakketilbehør for effektiv pakking

Vi har alt du trenger for at både pakking og emballering skal være raskt, enkelt og effektivt. Derfor har vi hos Cowab et solid utvalg av emballeringsverktøy, maskiner og materialer som passer til ulike typer kartonger, esker, pakker, gods og produkter. Du kan bestille våre tapemaskiner, stifepistoler og mye annet verktøy i vår nettbutikk.

Tapemaskiner som hjelper deg å spare tid i arbeidet

For virksomheter som jobber med pakking og godshåndtering daglig, er tapemaskiner utmerkede verktøy. Disse maskinene forenkler arbeidet samtidig som de sparer tid. Våre maskiner påfører teipen raskt og nøyaktig og gir konsekvent gode resultater. Ved å velge en automatisk teipmaskin kan du opprettholde et jevnt, høyt tempo samtidig som arbeidet blir mer ergonomisk. For å kunne tilby en fleksibel løsning har vi teipmaskiner på hjul slik at du enkelt kan flytte dem dit du trenger dem. Husk også å supplere maskinen med rullebaner for å gjøre flyten enda jevnere når kartonger, pakker og esker mates inn og ut av den.

Vi har også det du trenger for å kunne utføre teiping manuelt. I vårt sortiment finner du et mangfold av teipholdere og ulike typer teip: pakkesteip, stoffteip (også kalt sølvteip) og dobbeltsidig teip. Teipholdere er designet for å gjøre teipbruk smidig og kontrollert. Disse holderne finnes i flere ulike modeller for å passe ulike teipbredder og forenkler påføringsprosessen.

Pakketeip er ekstra slitesterk og kan brukes på kartonger, pakker og gods for forsendelse eller langtidsoppbevaring. Det finnes mange ulike varianter av teip med ulike kvaliteter på markedet, så sørg for å velge en variant som passer dine formål og ikke skader godset.

Allsidige stifteverktøy

Hos oss finner du stiftepistoler, stiftetenger og stifter som er viktige for å stifte sammen emballasje på en rask og sikker måte. En stiftepistol kan brukes til mye. I tillegg til å være effektiv ved emballering, kan stiftepistolen også brukes til andre ting, for eksempel til å henge opp byggplast eller lignende. Disse verktøyene brukes til å påføre stifteklemmer og er ideelle for å feste mindre mengder materiale. Vi har også et stort utvalg av stifteklemmer i ulike størrelser slik at du finner en som passer dine behov.

I vårt sortiment finnes også praktiske poselukkere og posesveisere for å forsegle poser på en sikker måte. Disse verktøyene gir en effektiv og praktisk løsning for raskt å forsegle emballasje og gjøre arbeidet enklere.

Har du spørsmål om produktene våre eller trenger hjelp til å bestille tapemaskin, teip eller andre emballasjeverktøy? Da er du velkommen til å kontakte våre dyktige medarbeidere - de hjelper deg gjerne med å finne det du leter etter! Du kan nå oss på telefon, e-post og chat.