Plastbokser

Få orden på jobb med praktiske lagerhyller

KJØP HER

Plastkasser for lagring

Å ha riktige lagerløsninger er viktig for å optimalisere arbeidsflyten og organisere arbeidsplassen. I denne produktkategorien finner du et stort utvalg av plastbokser, oppbevaringskasser og smarte lagringsløsninger for smådeler, maskiner og annet, slik som hyller med småbokser og skap med plastkasser.

Bredt utvalg av oppbevaringskasser & plastbokser

Det finnes en rekke ulike varianter av plastkasser, slik at man kan finne et alternativ som passer ulike behov og arbeidsplasser. Vårt utvalg inkluderer lagerbokser i plast og andre materialer som tåler å brukes i tøffe arbeidsmiljøer, og noen av våre plastbokser og næringsmiddelskasser tåler temperaturer fra -40°C opp til +120°C. Vårt utvalg av oppbevaringskasser inkluderer:

  • Eurobokser er matgodkjente plastbokser som tåler både kjemikalier og syrer samt er temperaturbestandige. De har håndtak, EUR-pallemål og kan stables for å spare plass.

  • Transportbokser er plastbokser med lokk. De finnes i ulike størrelser og volumer samt ulike farger – du finner også gjennomsiktige bokser. Disse plastkassene tåler tøff behandling og mange av dem har praktiske håndtak, hjul og snapplås. Mange av dem er også næringsmiddelsgodkjente. I vår nettbutikk finnes også solide aluminiumsbokser.

  • Lagerkasser & plukkbokser er bokser som har en åpen front slik at du enkelt kan komme til plastboksens innhold selv når flere bokser er stablet oppå hverandre. Ved å stable flere plukkbokser oppå hverandre kan du spare verdifull plass.

  • Smådelsbokser er perfekte for å oppbevare spiker, skruer, muttere og andre smådeler du trenger i arbeidet. Våre små plukkbokser har etikettholdere som gjør det enkelt å organisere og få en god oversikt over innholdet.

I tillegg til disse lagringsboksene finner du også modulbokser og sammenleggbare kasser. Trenger du lokk til plastboksene har vi det også. På våre produktsider kan du lese mer om våre lagerkasser og plastbokser.

Artikkelskap og smådelsskap

Skap med bokser, lagerskap, reservedelsskap eller artikkelskap? Flere navn kan beskrive det samme – nemlig et robust stålskap for oppbevaring av reservedeler, verktøy eller smådeler som du trenger å ha nært tilgang til. Med hjelp av et skap med skuffer eller rom kan du skape en organisert lagringsløsning der du kan ha alle smådeler på ett sted. Våre artikkelskap og sortimentsskap leveres komplett med plastbokser der du kan legge ulike småartikler.

Hos oss finner du også praktiske smådelskaruseller og bokskaruseller som gjør plukking mulig fra alle hold. Du kommer enkelt til boksene ved å snurre på skapet og deretter ta ut den boksen du har lett etter. Hvis du trenger en mobil løsning har vi artikkelskap på hjul og smidige boksvogner.

reoler med bokser og kassestativ for praktisk oppbevaring

Bruk reoler med bokser og smådelshyller for å oppbevare smådeler og annet lett tilgjengelig. Med effektiv oppbevaring der alt har sin plass kan du spare mye tid i arbeidet. Vi har mange ulike varianter av hyller og stativ med bokser og kasser, noen har store plastbokser og noen har mindre. Og noen modeller leveres med plukkbokser i ulike størrelser. Våre smådelshyller gir plassbesparende oppbevaring og de er enkle å bygge på i takt med at dine lagringsbehov endres.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller trenger tips og råd om hvilke plastbokser som passer deg og din arbeidsplass. Trenger du artikkelskap eller bokshyller er vi også her for deg!