Plastbokser

Få orden på jobb med praktiske lagerhyller

KJØP HER

Plastbokser for oppbevaring

I denne kategorien finner du et stort sortiment av plastbokser for oppbevaring både med og uten lokk. Vi har blant annet solide lagerbokser i plast som tåler kjemikalier og syrer, perfekt til bruk i tøffe omgivelser.

Noen av plastboksene tåler ekstreme temperaturer fra -20 til +90 °C. Oppbevaringsboksene er sterke og solide, med praktiske gripekanter som gjør det enklere å flytte på dem.

Du finner også varianter med merkefelt for etikett, slik at du enkelt kan sortere dem og få raskt overblikk over innholdet. Plastboksene fås med ulike volum, og vi tilbyr alt fra svære kasser til små esker.

Forskjellige typer plastkasser

Vi har alt fra næringsmiddelgodkjente plastkasser med perforering for ventilasjon, til smådelsbakker i plast til verksted. Vi har også et variert utvalg av plastbokser med lokk. Fordelen med lokk er at innholdet beskyttes mot smuss og støv, og du kan spare gulvplass ved å stable dem i høyden. Du kan også kjøpe lokk utenom, for eksempel lokk til plastbakker i slagfast materiale som beskytter innholdet. Ønsker du en plastboks for verktøy, anbefaler vi derimot en modell i glassfiberarmert plast som tåler en støyt. Se gjerne etter værbestandige modeller med hengsler og skruer som tåler utendørsbruk, om redskapskassen ikke skal oppbevares inne. Vi anbefaler at du tenker over hvilke løsninger som er mest praktiske for deg. Jo tydeligere du er på dine ønsker og behov, desto større sjanse er det at du velger plastbokser for oppbevaring som er optimalt tilpasset din arbeidsplass.

Reoler med plastbokser

Trenger du et sted å sette de nye plastboksene dine? Vi tilbyr også komplette løsninger som reoler og boksskap der oppbevaringsbokser følger med på kjøpet.

Et boksskap lar deg oppbevare småting i gjennomsiktige oppbevaringsbokser, og du kan dermed sortere tingene på en oversiktlig måte. Reolene er svært fleksible i bruk, takket være flyttbare hylleplan og mulighet for å merke av oppbevaringsboksene med etiketter. Det er også mulig å kjøpe skap til plastbakker og andre oppbevaringsbokser med låsbare dører.

Alle våre oppbevaringsløsninger er slitesterke og utviklet for bruk i tøffe miljøer, noe som gjør dem godt egnet til verksted, lager og industri. Ta gjerne kontakt om du trenger flere gode råd om plastbokser.