Lagerkasser & Plukkbokser

Lagerhyller fra Cowab

Få orden på jobb med praktiske lagerhyller

KJØP HER

Lagerkasser & Plukkbokser

I denne kategorien finner du et stort sortiment av småvarebokser og plastbokser. Med våre praktiske bokser kan du enkelt får ordre i rotet på verkstedet og lageret. Vi har mange ulike varianter og formater på våre plastbakker og mange av våre lagerbokser er gjort i gjenbruksmateriale. Plastboksene våre leveres både med og uten lokk og i mange forskjellige farger. Lagerboksene har også en plass for å feste etiketter til merking av hva som befinner seg i boksene. Euroboksene og eurobakkene leveres i alle størrelser.

Oppbevaringsbokser og plukkbokser av høy kvalitet fra Cowab

Lagerkasse, plukkboks eller oppbevaringboks - Kjært barn har mange navn. Felles for boksene er at de er laget av plast og som regel har åpen front slik at man kan se innholdet. Mange av oppbevaringskassene har også plass til etiketter slik at du kan få bedre orden og enkelt finne det du leter etter. Vårt utvalg av plukkbokser og plastkasser er designet for å lette og effektivisere lagerstyringen din. Med ulike størrelser er plastkassene våre perfekte for å organisere og oppbevare både små deler og større gjenstander på en strukturert måte.

Hold orden og orden med holdbare lagerbokser

Lagerkassene du finner i vårt sortiment er laget av slitesterke materialer som tåler både tung belastning og tøff håndtering. Du kan velge mellom ulike størrelser for å skape et funksjonelt oppbevaringsmiljø hvor du kan holde orden på tingene dine – uansett hva du vil oppbevare. Oppbevaringkassene våre har solide fronthåndtak med etikettholdere, og du kan enkelt trekke dem ut av oppbevaringshyllen. For at oppbevaringsboksene skal bli stående i hyllene, er de utstyrt med praktiske skuffestoppere.

Organiser små deler med små delebokser

For å gjøre det enda enklere for deg å organisere små deler og komponenter som du trenger i arbeidet ditt, tilbyr vi også et bredt utvalg av smådelsbokser. Disse plukkboksene er perfekte for å sortere og oppbevare for eksempel spiker, skruer og andre små, skjøre deler på en sikker måte. De er perfekte komplementer til oppbevaringshyller så vel som til arbeidsbenker hvor du kan henge dem på bakre skinner. Våre smådelsbokser er slagfaste for å tåle påkjenningene fra lageret, verkstedet eller industrien.

Oppdag vårt brede utvalg av plukkbokser og oppbevaringsbokser! Uansett hvilke behov du har, kan vi finne en plukkboks som passer dine formål. Kontakt oss hvis du ønsker hjelp eller har spørsmål – vi er tilgjengelig på telefon, epost og chat. Hvis du allerede vet hvilken lagerboks du ønsker, kan du bestille det raskt og enkelt direkte fra vår nettbutikk.