Lagerhyller

Slik velger du riktig lagerreol-uansett størrelse på lageret

LES MER

Solide lagerhyller og lagerreoler til industri

Vi har et stort sortiment av lagerhyller og lagerreoler i alle varianter og størrelser som enkelt kan bestilles i vår nettbutikk. Siden 1933 har vi solgt lagerhyller til flere tusen bedrifter, og vi vet hva som kreves for å innrede lageret for effektivitet og sikkerhet.

Stort utvalg av lagerreoler til industri

I vårt store utvalg finner du ulike typer lagerhyller og lagerreoler til industri. Hyllereolene har svært gode tilpasningsmuligheter, og du kan få dem i mange ulike lengder, bredder og dybder.

Utbyggingsmulighetene er nesten uendelige. De fleste oppbevaringshyllene kan kjøpes i grunnseksjoner og påbyggseksjoner for å gjøre det enklere og billigere for deg. Vi har universalreoler til de ekstra tunge varene, som er solide, stødige og enkle å montere.

Du finner også lagerreoler med ekstra dype hyller for langt eller stort gods. Småvarereolene er beregnet for de mindre varene, og de fås i mange forskjellige former og farger. Vi har både galvaniserte og lakkerte lagerhyller. Kjemikaliereol og reoler med hyller for oljeoppsamler finnes også for deg som oppbevarer maling, løsemidler og andre kjemikalier.

Lagerreoler som tåler høy belastning

Lagerhyller og lagerreoler til industri må tåle en støyt. Det er derfor vi tilbyr solide seksjoner i slitesterkt stål og høy maksbelastning per hylle.

Det er viktig at du velger riktig lagerhylle i henhold til belastning, slik at du vet at den nye oppbevaringsløsninger tåler tyngden av gjenstandene som du skal oppbevare. Du finner produkter i utvalget vårt med hyller som tåler flere hundre kilo.

Du kan også velge en lagerreol med ryggstøtte og hylleinndeling. Du sorterer enkelt tingene i de mange rommene, og inndelingene forhindrer at ting faller ned. Det øker igjen sikkerheten, ettersom ingen dulter bort i spisse gjenstander som stikker ut fra siden av hyllen.

Ekstrautstyr til hyllereoler

Vi tilbyr praktisk ekstrautstyr som øker sikkerheten og bruksmulighetene betydelig, som du kan bestille sammen med den nye hyllereolen din. Veggfester for hyllestativ har en stabiliserende effekt og er enkle å montere, og de fås i slitesterk, galvanisert stål.

Du kan også kjøpe flere stålhyller med bærejern til universalreoler for enda bedre plassutnyttelse, samt galvaniserte gavler som tåler opptil 3000 kg.

Bestill lagerhyller og -reoler raskt og enkelt på nett, eller ta kontakt med oss om du ønsker hjelp med å finne de beste løsningene til arbeidsplassen din.