Lagerhyller

Lagerhyller og lagerreoler

Vi har et stort sortiment av lagerhyller og lagerreoler i alle varianter og størrelser som enkelt kan bestilles i vår nettbutikk. Siden 1933 har vi solgt lagerhyller til flere tusen bedrifter, og vi vet hva som kreves for å innrede lageret for effektivitet og sikkerhet.

Det finnes en lagerreol uansett behov

I vårt store utvalg finner du ulike typer hyllesystemer. Disse er svært tilpasningsbare og du kan få dem i mange ulike lengder, bredder og dybder. Utbyggingsmulighetene er nesten uendelige. De fleste oppbevaringshyllene kan kjøpes i grunnseksjoner og påbyggseksjoner, dette er for å gjøre det enkelt og billigere for deg. Vi har universalreoler til de ekstra tunge varene, dette er solide og stødige reoler som er enkle å montere. Du finner også reoler med ekstra dype hyller for langt eller stort gods. Småvarereolene er for de mindre varene, her finnes det mange forskjellige former og farger. Vi har både galvaniserte hyller så vel som lakkerte. Kjemikaliereol og reoler med hyller for oljeoppsamler finnes også for deg som oppbevarer maling, løsemidler og andre kjemikalier.

Effektiv håndtering av varer med kortere holdbarhet (FIFO)

FIFO (first in first out) reolene er perfekt for plukklinjer der hvor det som kommer inn først skal først ut. Her fyller du på reolen på baksiden og plukker fra fremsiden. Varene du fyller på vil rulle av seg selv til fremsiden av hyllen. En næringsmiddelreol skal være enkel å rengjøre, her har vi også et stort utvalg, platene i hyllene er laget i plast som enkelt kan tas ut og vaskes for hånd eller i oppvaskmaskinen. Du finner også matvarehyller som tåler fryserom.

Lagerhylle og arbeidsbenk i ett

Mange av våre lagerhyller kan kombineres og brukes til ulike ting. Du kan enkelt tilpasse høyden på hylleplatene slik at en lagerreol både kan brukes som arbeidsbord og oppbevaringshylle samtidig. For en del av lagerhyllene våre finnes det til og med ekstra tilbehør som verktøytavler og overhyller. Mange av våre hyllesystemer er lagerførte og vi har raske leveranser. Bestill på nett eller ta kontakt med våre eksperter på chat, telefon eller mail.