Hygieniske og stabile trådhyller

Vi har komplette trådhyller og trådhyllesystem i robust stål og stabil konstruksjon som passer mange forskjellige arbeidsplasser. Påbyggbare trådhyllesystemer er svært praktiske og tilpasningsbare, og du kan bruke dem til oppbevaring av mange forskjellige typer gjenstander. Du må imidlertid være obs på maksbelastning per hylle, og passe på at du bestiller en gitterhylle som tåler vekten av det du skal oppbevare. Hylleløsningene er enkle å rengjøre, og de passer derfor også til bruk på arbeidsplasser med høye krav til hygiene, som storkjøkken, industri og sykehus.

Trådhylle med hjørnehyller

Gitterhyllene fås i mange ulike varianter som hjørnehyller og skrå hyller. Du får maksimal plassutnyttelse ved å bestille en trådhylle eller gitterhylle med hjørnehyller. Den smarte utformingen gjør at du får brukt alle flater i rommet. Hjørnetrådhyller har en stabil konstruksjon og kan bygges på med flere elementer. De fås også i forskjellige høyder, slik at du enkelt kan velge deg en variant som har nok hyller. I tillegg kan du kjøpe ekstra hjørnehylleplater utenom.

Skrå trådhyller for dagligvarer

Skrå trådhyller brukes når du ønsker å få et raskt overblikk over hva som er i hyllene. Vinkelen gjør at gjenstandene blir eksponert, noe som er viktig blant annet i dagligvare. De er også geniale til oppbevaring av sko. De ansatte ser raskt hvilket skopar som tilhører dem. Hyllene kan justeres i flere trinn og tres på stolpene ovenfra, og du kan derfor montere hyllen etter egne ønsker. Skrå trådhyller fås med justerbare føtter, slik at du kan føle deg trygg på at stativet står støtt på ujevnt underlag.

Slitesterke trådhyllesystem

Våre trådhyllesystem fås i slitesterkt stål som tåler flittig bruk. De kan justeres etter egne ønsker, og du kan bygge på dem med flere hyller, vinhyller og ekstra seksjoner, slik at du får en komplett trådhylle som imøtekommer alle dine krav. Du kan kjøpe koblingsbeslag og ekstrautstyr utenom, og du kan dermed bygge på gitterhyllen når du måtte ønske det. Ta gjerne kontakt med oss om du trenger flere tips om trådhyller og oppbevaringssystem som er perfekt tilpasset dine behov.