Materialstativer

Få orden på jobb med praktiske lagerhyller

KJØP HER

 

Materialstativ til verksted, lager og industri

Du finner et stort utvalg av materialstativ, tørkestativ, grenreol og ekstradeler til armer og stagseksjoner her i Cowabs nettbutikk. Produktene er laget av solid og slitesterkt stål som tåler tøffe miljøer.

I sortimentet vårt finner du stativer til å oppbevare lister, skiver, plater og trevirke for å nevne noe.

Det er flere ting du bør tenke over når du skal kjøpe materialstativ, blant annet hvilken maksbelastning det nye stativet ditt bør tåle. Maksbelastningen som oppgis i produktspesifikasjonene gjelder ved jevn fordeling av vekten. Høyde, dybde og lengde kan også variere fra modell til modell. Det finnes dessuten mange ulike stativer som er beregnet for forskjellige typer gods, fra ulike typer plater til tungt langgods.

Grenreoler og materialstativer av høy kvalitet

Det er viktig å kjøpe grenreoler og andre materialstativer som passer for ditt bruk. Grenreoler med doble søyler og armer er perfekt når du vil ha lett tilgang til plater, eller skal oppbevare tyngre gjenstander. Praktiske hull langs stolpene gjør det enkelt å montere delene i passende høyder, og du kan bygge på dem ved å kjøpe ekstradeler.

Et materialstativ med gummilist passer for skiver av metall, glass, gips og tre. De fås også uten gummilist. Praktiske støtterør sørger for at godset ikke flytter på seg, samtidig som du kan bygge i høyden. Platereoler tåler ganske tung last, gjerne opptil 1000 kg. Du kan velge mellom ensidige stativ og dobbeltsidige stativ. Du må bare være obs på at du kun har tilgang til godset fra én side om du velger ensidig, og du bør derfor vurdere hvilken variant som er mest praktisk for din arbeidsplass.

Stort utvalg av praktiske materialreoler til industri

Utvalget vårt består av mer enn bare grenreoler og materialstativer. Tørkestativ med hjul passer bra for deg som ønsker å kunne dytte stativet rundt og plassere den hvor du vil. Listestativ passer derimot ypperlig til langt gods som ikke veier så mye, og enkelte varianter er designet for at du skal kunne bygge på både grenreoler og listereoler. Små grenreolvogner er veldig praktiske når du skal transportere plater og langgods. Dette er en type plattformvogn med forsinket elflate som er enkle å håndtere, og som forenkler arbeidsdagen betydelig.

Uansett hva du velger, kan du føle deg trygg på at du får materialstativ til høy kvalitet og lave priser her hos oss. Bestill enkelt i vår nettbutikk eller ta kontakt med oss for hjelp på mail, chat eller telefon.