Grenreoler

Lagerhyller fra Cowab

Få orden på jobb med praktiske lagerhyller

KJØP HER

Grenreoler for store og små lager

I Cowabs nettbutikk finner du et stort utvalg av grenreoler. En grenreol brukes når man skal oppbevare langt gods, både lettere materialer og tyngre. Eksempler er planker, gipsplater, rør og andre materialer.

Cowab har grenreoler for effektiv oppbevaring til både garasjer og mindre verksteder samt større industrier og lagerområder. Våre materialstativer for tre og rør er svært robuste, tilpasset både lettere og virkelig tung belastning. Velg grenstativet som best passer best til din arbeidsplass. Start med et mindre grenstativ, utvid etter behov og suppler gjerne med andre smarte oppbevaringsprodukter i vårt sortiment.

Grenreoler i enkel og dobbel versjon

Cowabs en- og dobbeltarmede grenreoler for lettere og større langgods gir deg raskt god oversikt over lageret ditt: selv i virkelig store lager- og industrilokaler.

Det enkle langvarestativet kan enkelt utvides med tilleggsseksjoner. Du kan også velge ekstra hyller for ekstra smart oppbevaring. Våre grenreoler er svært fleksible og armene kan enkelt justeres i høyden. De doble oppbevaringsenhetene for oppbevaring av tre, gipsplater, glass og rør finnes i flere utførelser og er virkelig slitesterke for tunge varer. Grenstativer med doble søyler, tverr- og diagonale seksjoner og opptil 24 armer gir en lastekapasitet på opptil 12 tonn!

Søyler, avstivningsseksjoner og påbygg

Våre stativer for langgods gir fleksibel oppbevaring av plater og kan raskt suppleres og utvides etter ønske. I Cowabs brede sortiment av materialstativer finnes alt fra enkle og doble grunnstativ, stativarmer og avstivningsseksjoner til større påbyggsenheter. Med tilbehør til våre grenreoler for rør- og tømmerlagring har du store muligheter til å skreddersy ditt eget lagersystem for langgods. Kompletter gjerne ditt lange varestativ med industribyråer med uttrekkbare hyller, for å skape oppbevaringsområdet arbeidsplassen din trenger.


Alle våre grenreoler er enkle å montere og produsert for å vare lenge. Du kan velge mellom enkeltsidig og dobbeltsidig lagereol. Bestill dem enkelt på nett eller kontakt våre eksperter om du trenger hjelp.