Merking

Lagerhyller fra Cowab

Få orden på jobb med praktiske lagerhyller

KJØP HER

Merking, skilt og oppmaling

I Cowabs nettbutikk finner du alt innen merking. Vi har for eksempel skilt for nødutgang. Å merke alle nødutganger på offentlige steder som skole, restaurant og arbeidsplass er lovpålagt og følger av Arbeidsplassforskriften §2-21 om rømningsveier og nødutganger.

Varseltape & bånd

En rimelig og enkel måte og merke områder på er med varseltape og markeringstape. Disse finnes i mange varianter, inkludert selvlysende tape og sklisikker tape, så vel som kraftig gulvtape spesiallaget for å lage linjer og skille av områder med. Om du har behov for ekstra beskyttelse finner du selvklebende kantbeskyttere av PU-skum med svart og gul varselfarge for dobbelt funksjon.

Lage linjer med maling og spray både ute og inne

Om du ikke ønsker eller kan bruke tape, eller trenger å avgrense områder utendørs er markeringsspray et godt valg. Den festes på de aller fleste underlag, og har du behov for å merke opp parkeringsplassen eller lastesoner på lageret kan en markeringsvogn gjøre jobben mye enklere.

Etikettholdere til reoler

Merkelapper til å merke pallekarmer med gjør det enklere å finne varene i pallereolen eller lagerhyllen. Du bestiller enkelt både holdere og etiketter på nett.