Merking

Få orden på jobb med praktiske lagerhyller

KJØP HER

Oppmerking og merking for økt effektivitet og sikkerhet

Ved å bruke ulike merkestrategier kan du gjøre arbeidsplassen din organisert, effektiv og trygg. Med etiketter og etikettholdere får du en rask oversikt over hva du har i pallereoler, brett, esker og permer. Med en organisert oppbevaringsløsning vil det være enkelt for deg og dine kollegaer å finne verktøy og annet materiale – og arbeidet ditt blir dermed mer effektivt og produktivt!

Viktig å merke nødutganger

I vår nettbutikk finner du alt du trenger for å markere og merke romruter med skilt for nødutganger, påbud med mer. Nødskilt har grønn bakgrunn og hvit tekst og bilde og er selvlysende slik at du ikke går glipp av dem selv om sikten er vanskelig i tilfeller der du må evakuere lokalet. Merking av nødutganger i offentlige miljøer og arbeidsplasser er påbudt.

 

Vi har også påbudsskilt med blå bakgrunn og hvit tekst eller bilde som viser ønsket adferd på arbeidsplassen – for eksempel dersom hørselsvern skal brukes på verkstedet.

Varselbånd og merkebånd

En enkel måte å merke og sperre av områder på arbeidsplassen er ved å bruke tape. Vi har et bredt utvalg av varselbånd, markeringstape, selvlysende bånd og merkebånd som lager godt synlige linjer over områder som skal sperres av.

 

Trenger du ekstra beskyttelse finner du også kantbeskyttelse med PU-skum og sort og gul varselmaling som beskytter i dobbel forstand. Med merkevogn, merkespray og merketape lager du enkelt gulvmarkeringer som er vanskelig å gå glipp av! Vårt merkeutstyr kan også brukes utendørs. Trenger du kun sikkerhetsmerking innendørs, har vi også gulvlinjetape og anti-skli tape.

 

Trenger du hjelp til å velge skilt eller merkeutstyr? Ta kontakt med vår kundeservice via telefon, epost eller chat – vi hjelper deg gjerne.