Skilter & Klistremerker

Lagerhyller fra Cowab

Få orden på jobb med praktiske lagerhyller

KJØP HER

Skilt og dekaler for en trygg arbeidsplass

En ryddig og trygg arbeidsplass krever effektiv merking og tydelig kommunikasjon. Skilt og dekaler / klistremerker spiller en avgjørende rolle i å skape bevissthet om sikkerhetsprosedyrer, gi retningslinjer for nødsituasjoner og forbedre den generelle organiseringen av arbeidsplassen. Tanken med nødskilt og påbudsskilt er at alle skal forstå og gjenkjenne budskapet uavhengig av hvor det brukes eller hvilket språk man snakker.

 

Skilt for nødutganger

Alle arbeidsplasser skal ha nødutganger og nødutstyr, og disse skal være tydelig merket - derfor har vi et stort utvalg av nødskilt i nettbutikken vår. Disse skiltene er avgjørende for å veilede personalet så vel som kunder, gjester og alle andre som kan være på stedet i tilfelle brann eller annen nødsituasjon.

 

Nødutgangsskilt er spesielt viktig for raskt å identifisere og følge retningslinjer for evakuering. Våre nødutgangsskilt har grønn bakgrunn og hvit tekst eller bilde. De er også selvklebende slik at de skal være enkle å feste der de er best synlige dersom rommet må evakueres. Nødskiltene har rød bakgrunn og hvit tekst eller bilde. Med godt plasserte skilt skaper du en tryggere og sikrere arbeidsplass.

 

Obligatoriske skilt og varselskilt

Vårt sortiment inkluderer også påbudsskilt og varselskilt. Ved hjelp av påbudsskilt kan du gi viktige instruksjoner om påbudte handlinger eller regler på arbeidsplassen. Disse skiltene har blå bakgrunn og hvit tekst eller bilde for tydelig å indikere ønsket oppførsel – for eksempel at hørselsvern må brukes i et bestemt område av verkstedet. Ved å sette opp obligatoriske skilt i lokalene kan man både synliggjøre krav og sørge for at alle følger etablerte protokoller.

 

Det bør også brukes varselskilt på arbeidsplassen for å varsle om potensielle farer og risikoområder for å redusere faren for ulykker og skader. Du finner også anti-skli tape og varseltape med kraftige farger som gir en rask og sikker løsning for merking av ulike risikoområder som kanter eller rømningsveier.

 

Vi har også allsidige oppslagstavler som lar deg enkelt dele viktig informasjon, tidsplaner og ansattes kunngjøringer til arbeidsrelaterte oppdateringer og mye mer.

 

Med Cowabs obligatoriske skilt, nødskilt og varselskilt får du kraftige verktøy som fremmer en trygg og strukturert arbeidsplass – med tydelig kommunikasjon. Dekaler er også en utmerket metode for å merke farlige områder og lage visuelle påminnelser om sikkerhetsprotokoller. Du kan raskt og enkelt bestille nye skilt og dekaler direkte i vår nettbutikk. Ønsker du hjelp med bestillingen eller har spørsmål, ta kontakt med våre kunnskapsrike medarbeidere i kundeservice – de står klare til å hjelpe!