Utstyr & utemøbler til Uterom

Slitesterke matter til arbeidsplassen

KJØP HER

Profesjonelle produkter for tøffe utemiljøer

I vår rikholdige nettbutikk finner du produkter til utendørs bruk, uansett hvor du jobber. Er det utemøbler, avfallsbeholdere eller produkter til snørydding du er på jakt etter finner du både dette og mere til. Produktene våre er beregnet til offentlige miljøer, og er av høy kvalitet til en god pris. Til borettslag, skoler og bedrifter har vi sykkelstativ med ulik kapasitet, og til og med sykkelskur og låsbar sykkelgarasje.

Avfallshåndtering

Velg blant søppeldunker og avfallscontainere i mange ulike materialer og størrelser til både ute og innebruk. Eller hva med vegghengte modeller og frittstående avfallsbeholdere som tåler vær og vind og holder uteområdet rent og ryddig? Klassiske søppeldunker på hjul i hardplast bestiller du også enkelt på nett.Askebegre for utebruk i mange fine modeller reduserer faren for branntilløp samt holder uteområdet fritt for sneiper.

Utemøbler - stoler, bord og benker for utendørs bruk

Om du har behov for utemøbler finner du solide og holdbare møbler i vårt sortiment. Skal utestolene og utebordene brukes av mange mennesker over lengre tid, for eksempel på en arbeidsplass, er det viktig at utemøblene er av høy kvalitet. Hos Cowab finner du benker og møbler beregnet for utendørs bruk som er produserte for å tåle hardt nordisk klima.Disse kan brukes både på konserter, eventer og arrangementer så vel som café, restaurant, skole, barnehage eller rasteplass. Piknikbord og benker er spesielt populære, og tåler vær og vind godt.

Produkter for uteområdet

Mange arbeidsplasser, borettslag, skoler og offentlige bygg har behov for praktiske sykkelstativer slik at ansatte, elever og besøkende enkelt kan parkere sykkelen sin. Er det trangt med plass kan sykkelstativ som monteres på vegg være en god og plassbesparende løsning. Restauranter, barer, konsertlokaler og andre bedrifter har av og til behov for å sperre av områder og lage køsystemer slik at folk trygt og ryddig kommer inn og ut av bygningene. Derfor finner du i vår nettbutikk et stort utvalg av avsperringsstolper så vel som kjetting og tau beregnet for å sperre av og avgrense tilgang eller lage en køkorridor.

Snørydding og andre vinterprodukter

Når den første snøen kommer er det rart med det - man er ofte ikke forberedt. Våre populære sandkasser med lokk kommer i mange størrelser og farger, og gjør det lett å sande fortau og vei da du har sand lett tilgjengelig. Solide og låsbare redskapskasser som tåler norsk vær finner du også.