Redskap

Entrematter hos Cowab

Slitesterke matter til arbeidsplassen

KJØP HER

Praktiske redskaper for utendørs bruk

Det er mange oppgaver som må gjøres utendørs for å skape et trivelig utemiljø. For at du skal kunne holde hagen, parken, uteplassen på jobb, parkeringsplassen eller skolegården i orden – uansett årstid – har vi et bredt utvalg av uteprodukter som forenkler arbeidet!
Avhengig av årstid og arbeidet du skal gjøre, trengs det ulike typer utstyr og verktøy. Derfor finner du mange hageredskaper, maskiner, vinterprodukter og mye mer i vår nettbutikk.

Beplantnings- og hageredskaper som gjør arbeidet enklere

I årets varme måneder, spesielt om våren, er det ofte mye som skal gjøres for å få uteområdene trivelige. Gress, grus og løv skal rakes, gangveier, uteplasser og parkeringsplasser skal feies rene, blomsterbed skal plantes og så videre – listen kan fort bli lang. For å hjelpe deg tilbyr vi et bredt utvalg av beplantnings- og hageverktøy, maskiner og alt annet du måtte trenge. Planting blir for eksempel enklere med en fleksibel såmaskin!

Hos oss finner du blant annet spader og skuffer i ulike modeller, løvriver, murvogner og gittervalser. Vi har også solide og praktiske redskapskasser hvor du kan plassere uteredskapene dine på ett sted, og sparer både tid og lagringsplass.

Bestill uteredskaper og vinterprodukter på nett

For årets kalde, isete og snørike måneder har vi også nødvendig vinterutstyr og produkter for å forenkle vedlikehold og snørydding. Er du for eksempel på jakt etter en praktisk truckplog, finner du den hos oss. Enkle, slitesterke snåskuffer og sandspredere som hjelper deg med å forhindre skliulykker på isete parkeringsplasser, trapper og lignende.

Det er raskt og enkelt å bestille det du ønsker og trenger på nett i vår nettbutikk. Har du spørsmål eller trenger hjelp til å finne riktig uteredskap eller vinterprodukter? Da må du gjerne kontakte vår fantastiske kundeservice! Du kan nå oss på telefon, e-post og chat.