Garderobeskap & Garderobeinnredning

Garderobeinnredning til skole, treningssenter eller arbeidsplass som tåler tøff bruk. Se utvalget og bestill enkelt i vår nettbutikk.
Garderobebenker hos Cowab

Flotte garderobebenker til garderoben

KJØP HER

Garderobe og garderobeinnredning

Skal du innrede en garderobe til barnehage, skole, treningssenter eller arbeidsplass er det viktig med garderobeinnredning som tåler tøff bruk. I Cowabs nettbutikk kan du enkelt bestille det du trenger til en komplett garderobeløsning som lar deg holde orden i omkledningsrom og skifterom.

Garderobeskapene fås med og uten mulighet for ventilasjon, samt med rette tak eller skråtak for enklere rengjøring. Garderobeskapene kommer i flere ulike størrelser, utførelser og farger, i tillegg til at du kan velge ønsket understell og lås.

Garderobebenker og opphengskroker

I utvalget vårt finner, garderobebenker, knaggrekker og annen innredning i mange ulike farger og utførelser. Sittebenkene kommer både som understell til garderobeskap og som klassiske trebenker med eller uten klesknagger.

Våtromsmatter

Våtromsmatter og plastmatter til garderoben reduserer både faren for å falle samt at du slipper å gå rett i vannsøl på gulvet. De gir derfor bedre hygiene i garderoben, og er spesielt praktiske i garderober som brukes av mange i løpet av dagen.

Skittentøyshåndtering

Både vaskerier, hoteller, barnehager, frisører og arbeidsplasser i verksted og industri har behov for rengjøring av tøy. I sortimentet vårt finner du både vaskerisekker, renserivogner og stativer for søppelsekker for håndtering av skittentøy og avfall. Bestill enkelt på nett!