Skap

Få rett ting på rett plass med plastkasser

KJØP HER

Stort utvalg av skap og garderobeskap

Vi vet at ulike arbeidsplasser i industrien har forskjellige behov når det kommer til skap og garderobeskap. Det er derfor du finner et stort utvalg av produkter her i nettbutikken vår med ulike funksjoner og detaljer.

Hvis du trenger et garderobeskap til jobben som kan hanskes med stoffer og kjemikalier, bør du vurdere et skap med ventilasjon. Garderobeskap med ventilasjon sørger for at stoffene fjernes, fremfor å sive ut i garderoben.

Dersom du jobber på et lager eller verksted hvor du blir veldig møkkete, kan et todelt skap være løsningen. Du oppbevarer rene klær på den ene siden og møkkete tøy på den andre siden. Vi har også et solid utvalg av skohyller som kan kombineres med de fleste garderobeskap.

Låsbare skap til oppbevaring

Er du redd for at sakene dine skal komme på avveie? Låsbare skap til oppbevaring av personlige eiendeler eller andre gjenstander passer bra både til arbeidsplasser og til treningssentre.

Du kan også bestille hengelås, kombinasjonslås og sylinderlås som ekstrautstyr her hos oss. Hengelås er spesielt praktisk på steder der flere forskjellige mennesker benytter seg av samme skap, mens kodelås er praktisk for deg som har fast skap og ikke vil drasse på en nøkkel.

Små verdiskap er midt i blinken for sikker oppbevaring av medisiner, penger og verdisaker. Det er mulig å kjøpe verdiskap enkeltvis som du kan bygge på for å skape en større enhet.

Bestill garderobeskap til jobben på nett

Vi tilbyr garderobeskap til jobb, offentlige miljøer, treningssentre og en rekke andre steder. Tenk gjerne over hvilke egenskaper du trenger på forhånd – god planlegging er viktig for å skape en funksjonell og tilrettelagt garderobe.

Mange av våre garderobeskap har en solid og stødig konstruksjon i stål som tåler flittig bruk. De kan derfor brukes i tøffe miljøer, og er enkle å vaske over ved hjelp av en våt klut.

Ta gjerne kontakt med oss om du trenger hjelp med å velge ut et passende skap – vi har lang erfaring i bransjen og bistår deg mer enn gjerne.