Våtromsmatter med resistent belegg

Våtromsmatter som skal brukes i industri og på verksted må kunne tåle tøffe omgivelser. Det er nettopp derfor du finner våtromsmatter og dreningsmatter i utvalget vårt som takler kjemikalier, olje, fett, sveiseglør og metallspon.

Den høye slitestyrken skyldes et praktisk overflatebelegg som er utviklet for å gjøre mattene så motstandsdyktige som mulig. Mattene har svært god dreneringsevne og kan tilpasses ulike flater. Smarte detaljer som kantliste øker sikkerheten, samtidig som pigger på undersiden sørger for at matten holdes forsvarlig på plass.

Våre dreneringsmatter og våtromsmatter er ikke bare praktiske og slitesterke, men de er også ergonomiske. Du skåner rygg, knær og føtter ved å stå og gå på disse mattene, takket være en avlastende overflate.

Matter til bad og garderobe

Du finner også antisklimatter til bad og dusj blant utvalget vårt, som er utviklet for å redusere sklifaren. Du kan velge mellom ulike størrelser og farger, slik at du enkelt finner frem til et produkt som passer inn med de øvrige løsningene.

De har en åpen, drenerende ribbekonstruksjon og produseres av myk PVC. Ikke bare kan matter til bad og dusj øke sikkerheten, men de gjør det også mulig å ivareta en god hygiene. Materialet er nemlig lett å vaske og rengjøre, og mange av våre dreneringsmatter er utviklet for å motvirke bakterier. Det gjør dem godt egnet til bruk i svømmehaller og garderober.

Praktiske modulmatter

Vi selger dreneringsmatter, våtromsmatter og andre matter til bad som kan settes sammen etter eget ønske. Du velger selv om du kun ønsker å dekke et visst område, eller om du vil ha matter over hele gulvet.

Mattene er enkle å sette sammen, og du kan enkelt løsne de og sette dem sammen på nytt om du vil endre på oppsettet. Modulmattene fås i ulike størrelser, og du kjøper platene stykkevis. Det er også mulig å kjøpe kantlister og hjørnelister separat.

Ta gjerne kontakt med oss om du trenger hjelp med å velge våtromsmatter, eller om du har spørsmål om våre produkter.