Skooppbevaring

Garderobebenker hos Cowab

Flotte garderobebenker til garderoben

KJØP HER

Praktisk skooppbevaring til gang og garderobe

Skooppbevaring er uunnværlig for å skape et rent og fint innemiljø, enten du ser etter garderobeløsninger for barnehage, omkledningsrom eller skifterom. Skooppbevaring kan også brukes på treningssentre og skoler – egentlig overalt hvor du trenger en hygienisk og praktisk måte å oppbevare fottøy på. Det kan ellers fort oppstå rot og kaos, særlig om det er flere som skal skifte samtidig. Gulvet kan også bli svært møkkete hvis du ikke har skooppbevaring på plass i gangen, særlig på dager med mye slaps og regn.

Skooppbevaring for vått fottøy

Er du lei av våte og møkkete sko? Trenger du praktisk skooppbevaring til gang og garderobe som er lett å flytte på? I så fall kan en kraftig og solid skotørker være det du er på jakt etter. Skoene henges opp på et stativ med hjul, og du kan enkelt dytte den ut av veien. Se etter modeller med bremser for å være sikker på at den ikke ruller av sted. Du finner sko- og støvelstativ i utvalget vårt i ulike størrelser og fasonger. Skostativene produseres av slitesterkt stål for å kunne tåle daglig bruk og slitasje, og de er derfor godt egnet til bruk på travle arbeidsplasser. Skobørste kan også være et godt alternativ for deg som er opptatt av godt renhold. Plasser børsten ved inngangsdøren for at folk raskt og enkelt skal kunne tørke av skoene før de går inn i lokalet.

Tilbehør til skooppbevaring

Vi kan tilby praktisk tilbehør til skooppbevaring som sparer plass, og som lar deg utnytte løsningene maksimalt. Du kan for eksempel kjøpe skohyller som monteres på sittebenker. Skohyller gjør det enklere å vaske over gulvet, og de fås med perforerte hull for å unngå at det samler seg opp støv i dem. Vi selger også håndtak til skobørster for å gjøre det enda enklere å tørke av skoene. Det er bare å holde deg i stativet for å unngå å miste balansen. Har du spørsmål om skooppbevaring eller andre oppbevaringsløsninger? Ta gjerne kontakt med oss via chat, telefon eller e-post – vi hjelper deg gjerne med å finne gode løsninger til gang og garderobe.