Benker & Kroklister

Flotte garderobebenker til garderoben

KJØP HER

Garderobebenker og kleskroker - for en praktisk og ryddig garderobe

Vi har et stort utvalg av smarte løsninger til garderobe, skifterom og omkledningsrom, for eksempel garderobebenker og kroklister. Benker til garderobe gjør det enklere å skifte klær, samt oppbevare dem på en praktisk måte for å unngå rot.

Garderobebenkene kommer i mange ulike varianter: Stående, vegghengt, dobbel (slik at den kan benyttes fra begge sider) og med eller uten kroker til å henge tøy på.

Våre frittstående garderobebenker produseres av hardføre materialer og er svært stabile. Du trenger derfor ikke å bekymre deg for at de skal vakle, selv om du velger å ha dem stående midt på gulvet.

Hold orden i garderoben med kroklist og skostativ

Om du ikke har plass til frittstående benker med klesknagger, har vi også veggmonterte knaggrekker med kroker som er svært lettplasserte. Frittstående kroklister er en plassbesparende løsning for deg som ikke vil ha noe mer stående på gulvet, og du kan enkelt kombinere dem med eksisterende garderobebenker og sittebenker.

Antall knagger på kroklistene varierer fra modell til modell, og du finner varianter med både store og små kroker på samme list. Klesknaggene kan brukes i omkledningsrom, på kontor og i gangen.

Ekstrautstyr til garderobebenker

Vi anbefaler at du tenker nøye gjennom alle dine behov før du bestiller ny benk til garderoben. Det finnes nemlig mange smarte løsninger som gjør det enklere å holde orden og ivareta god hygiene.

Du kan for eksempel bestille ekstra skohyller sammen med garderobebenken. I garderober samler det seg ofte haugevis med sko ved inngangspartiet, noe som kan føre til at brukerne av garderoben snubler over dem. Gulvet blir dessuten vått og glatt av snø, regn og søle, noe som gjør at du både blir våt på beina og risikerer å skli på gulvet.

Trenger du flere gode idéer til din nye garderobe? Vi hjelper deg gjerne om du tar kontakt via e-post, chat eller telefon. Du bestiller garderobebenker og kroklister raskt og enkelt i Cowabs nettbutikk, og vi leverer over hele landet.