Vogner

Hjul fra Cowab

Flytt varer & utstyr enkelt med lettrullende hjul

KJØP HER

Vogner og traller til industri, lager og verksted

Vi har slitesterke vogner og traller i robuste materialer som tåler bruk i tøffe omgivelser, noe som gjør dem godt egnet for industri, verksted og lager. Løft og transport av gods sliter på kroppen, og det er viktig å ha ergonomisk utstyr på plass. Våre vogner forenkler forflytning av tunge gjenstander, slik at arbeidet blir både sikrere og mer produktivt. Vi har mange forskjellige typer vogner å velge blant, enten du trenger vogner og traller til langt gods eller en praktisk vogn med hyller til oppbevaring av småting. Vi anbefaler at du tenker nøye gjennom hva du har behov for, slik at du kan finne frem til de mest praktiske løsningene for din arbeidsplass.

Stort utvalg av vogner

En hyllevogn som er enkel å dytte er det perfekte hjelpemiddelet når du jobber på et travelt verksted eller lager. Du har god plass til å organisere gods og andre gjenstander, og praktiske bremser sørger for at sikkerheten er godt ivaretatt.

Du slipper å bære rundt på ting – det er bare å stable alt du trenger i hyllene og dytte dem med deg. Plattformvogn, langgodsvogn, drakjerre og plategodsvogn er derimot midt i blinken når du skal frakte langgods og tungt gods på egenhånd. Du slipper unødvendig slitasje på kroppen, og du får utført arbeidet på en tilfredsstillende måte.

En liten tralle med friksjonsduk, hjul og håndtak er derimot midt i blinken om du skal flytte på ting inne på kontoret eller lageret. Friksjonsduken sørger for at gjenstandene ikke sklir eller faller av.

Bestill vogner og traller på nett

Enten du er på jakt etter en liten tralle eller en diger vogn, så finner du noe som passer for dine behov her i nettbutikken vår. Vi anbefaler at du velger en transportvogn eller andre traller som matcher dine krav til maksbelastning. Du finner alt av mål og spesifikasjoner på produktsidene. Det er bare å ta kontakt med vår kundeservice om du er i tvil om hva du skal velge, eller vil ha gode tips om vogner og traller – vi hjelper deg gjerne.