Vogner

Flytt varer & utstyr enkelt med lettrullende hjul

KJØP HER

Vogner og traller til industri, lager og verksted

Vi har slitesterke vogner og traller i robuste materialer som tåler bruk i tøffe omgivelser, noe som gjør dem godt egnet for industri, verksted og lager. Løft og transport av gods sliter på kroppen, og det er viktig å ha ergonomisk utstyr på plass. En tralle forenkler forflytning av tunge gjenstander, slik at arbeidet blir både sikrere og mer produktivt. Vi har mange forskjellige typer vogner å velge blant, enten du trenger vogner og traller til langt gods eller en praktisk vogn med hyller til oppbevaring av småting.

Velg riktig tralle

Trillebord & hyllevogn: Hvis du jobber på et travelt verksted eller lager, er en hyllevogn med god plass til organisering av gods og gjenstander det perfekte hjelpemiddelet. Med praktiske bremser kan du være trygg på at sikkerheten blir godt ivaretatt. Med et rullebord trenger du ikke bære rundt på ting – du kan enkelt stable alt du trenger i hyllene og dytte dem med deg. Også for deg som jobber i restaurant eller på hotell er en hyllevogn et svært praktisk hjelpemiddel, vi tilbyr også rustfri hyllevogner for miljøer hvor hygiene er ekstra viktig. En bordvogn kan også brukes på kontor, så våre trillebord er fantastiske og ergonomiske hjelpemidler for de fleste bransjer.

Transportvogn & Drakjerre: Hvis du har behov for å frakte tunge eller store varer og materialer, er en transporttralle genial. Med sin robuste konstruksjon og gode manøvrerbarhet hjelper drakjerren deg med å transportere tungt gods på en effektiv måte. Disse vognene kan brukes både ute og inne, på byggeplass, lager og i industrien. En slik lastevogn er svært enkel å bruke, og sparer kroppen for unødige løft og bæring. Trallen kalles noen ganger også for flakvogn på grunn av det romslige lasteflaket som gir god plass til varer og materiell.

Langgodsvogn & Plategodsvogn: Når du skal håndtere store plater, er en plategodsvogn et uunnværlig verktøy. Denne typen vogn er spesialdesignet for å sikre trygg og enkel transport av plater, samtidig som den tar hensyn til ergonomiske behov. En platetralle kommer i flere ulike varianter og for en eller flere skiver. Du kan bruke en skivevogn til for eksempel glassplater, sponplater, gipsplater og liknende. En langgods vogn er perfekt til langt gods og lange materialer, for eksempel for frakt av rør, lister og trevirke. Dette er kraftige vogner med høy maksbelastning og en slik materialvogn er ikke bare ergonomisk men forhindrer skader på materiale og utstyr. En plateløfter er et annet nyttig verktøy når du skal få skiver eller plater opp i høyden, du finner også dette i vårt rikholdige sortiment.

Plattformvogn: Plattformvogner kommer i ulike utførelser, men har til felles at de har en stor lasteplate så vel som minst ett håndtak for å dra eller skyve vognen. En slik platåvogn kan ha et enkelt lasteplan, fire hjul og håndtak på den ene siden, den kan ha håndtak på begge sider eller den kan ha kanter eller gitter på 2, 3 eller 4 sider. En kassevogn som har vegger eller gitter på alle fire sider gir ekstra støtte, men på de fleste modellene kan disse sideveggene fjernes om man ikke har bruk for dem. Avtagbare gavler gjør at vognen blir svært fleksibel, og kan brukes til mange ulike formål på arbeidsplassen.

Pakkevogn & plukkvogn: Våre kjempepraktiske pakkevogner er svært allsidige og kan med fordel brukes på mange ulike arbeidsplasser. Bruk den som postbur eller postvogn, eller som en praktisk lagervogn til å plukke og pakke varer. Flere av våre pakkevogner har nettingvegger som gjør at du enkelt kan stable esker og varer i dem, og likevel se inneholdet. Mange av modellene egner seg ypperlig som plukkvogn, eller oppbevaringsvogn. Pakkevognene har ergonomiske håndtak og svingbare hjul, så de er enkle å flytte på og ergonomiske i bruk.

Nå som du har fått en oversikt over vårt brede utvalg av vogner og traller, kan du enkelt bestille dine foretrukne produkter direkte fra vår nettbutikk. Vi anbefaler at du velger transportvogner eller andre traller som matcher dine krav til maksbelastning. Alle nødvendige mål og spesifikasjoner finner du på produktsidene. Hvis du er i tvil om hvilke vogner og traller som passer best for dine behov, eller hvis du ønsker gode råd og tips, er vårt kundeserviceteam alltid klare til å hjelpe deg på telefon, mail eller chat.