Flakvogner

Flakvogner,drakjerrer og transportvogner bestiller du enkelt i Cowabs nettbutikk. Vi har produkter til høy kvalitet og god pris - en uslåelig kombinasjon.

Transportvogner til mange formål

Stort utvalg av transportvogner med flak til arbeidsplassen, uansett om du jobber på verksted, i industri eller på lager. Lastevognene kommer i ulike størrelser og kapasitet, slik at du kan finne en som passer til akkurat dine behov.

En transportvogn er et svært nyttig verktøy på arbeidsplassen, og er en type flakvogn som er utstyrt med et flatt flak eller lasteplate. Dette flaket gir deg muligheten til å frakte varer, materialer og utstyr på en enkel og effektiv måte. Enten du trenger å flytte tunge gjenstander eller organisere og transportere mindre ting, kan en flakvogn være et uvurderlig verktøy. Våre transporttraller kan som regel benyttes både innendørs og utendørs, og de er utstyrt med komfortable håndtak for å gi deg et godt grep. Ved å benytte en lastevogn reduserer du manuelle løft og unngår å bære tungt over korte og lange avstander, noe som reduserer både faren for ulykker så vel som slitasjeskader.

Hos Cowab kan du velge mellom flakvogner med to hjul eller fire hjul, avhengig av dine preferanser og behov. De tohjulede flakvognene gir deg god manøvrerbarhet og fleksibilitet, noe som gjør dem ideelle for trange områder eller ujevnt terreng. Firehjulede flakvogner derimot, gir deg økt stabilitet og bæreevne, og er spesielt egnet for større og tyngre laster.

I tillegg til flakvogner med hjul, tilbyr Cowab også sykkelvogner med flak. Disse sykkelvognene er perfekte for deg som ønsker å transportere mindre varer eller utstyr på en miljøvennlig måte. Sykkelvognene er designet for å være enkle å håndtere og manøvrere, samtidig som de gir god lastekapasitet.

Velg riktig drakjerre eller transporttralle

Når du skal velge den riktige flakvognen for dine behov, er det viktig å vurdere både størrelse og kapasitet. En drakjerre er genial på byggeplass, lager, industri og andre krevende omgivelser. De fleste transportvogner har et flatt lasteplan, men noen av våre drakjerrer kommer også med kanter for å holde lasten på plass. Du finner traller som tåler en last på opp til 1500 kg i vårt sortiment, noe som gjør at du kan oppbevare og flytte svært tunge gjenstander. Nesten alle vognene våre er utstyrt med luftgummihjul som er skånsomme mot ømfintlige underlag.

For ekstra hjelp kan du velge en elektrisk tralle. Dette er en svært praktisk transportvogn som tåler opp til 1000 kg. Den har en kjørehastighet på 5 km/t, og gjør at du minimerer bruk av muskelkraft og lar vognen gjøre jobben for deg.

Når du velger å kjøpe din tralle fra Cowab kan du effektivisere arbeidsprosessen din og spare tid og krefter. Disse transportvognene er robuste og slitesterke, noe som gjør dem egnet for daglig bruk i krevende miljøer. De er også enkle å vedlikeholde og gir deg god verdi for pengene.

Uansett hvilken tralle eller vogn du trenger kan du enkelt bestille den i vår nettbutikk. Lurer du på hvilken du skal velge eller trenger noe du ikke finner på nettsiden kan du alltid ta kontakt med oss på chat, mail eller telefon.