Langgodsvogner for lager og industri

Å transportere lange rør eller plater kan være en utfordring, spesielt når det kommer til sikkerhet og praktisk håndtering. Hos Cowab har vi et bredt utvalg av langgodsvogner som er spesielt utviklet for å takle denne typen transport. Våre langgodsvogner kommer i ulike varianter og er designet for å gjøre jobben enklere og mer effektiv.

Våre langgodsvogner og byggvarevogner er utstyrt med store hjul og god svingradius, noe som gjør dem svært enkle å manøvrere. De store hjulene gjør det enkelt å navigere over kanter og terskler når du skal frakte langgods. Svingradiusen gir deg muligheten til å svinge 360 grader slik at du kan manøvrere vognen på trange områder uten problemer. Med disse funksjonene kan du være sikker på at du får en langgodsvogn som er både brukervennlig og effektiv.

Finn riktig vogn for transport av materialer, rør o.l

En av våre mest populære langgodsvogner er rørtrallen. Denne trallen er utstyrt med spesialutviklede bøyler og låsemekanismer som sørger for at rør og stenger holdes sikkert på plass under transport. Du kan være trygg på at rørene ikke vil falle av trallen og forårsake skade eller uhell. Rørtrallen er dermed det ideelle valget når du trenger å frakte lange rør på en sikker og problemfri måte.

For de som jobber med byggematerialer, tilbyr vi også byggvarevogner som kan justeres i lengden. Dette gjør det enkelt å tilpasse vognen til ulike materialer som skal transporteres rundt i butikken eller på byggeplassen. Med vår byggvarevogn kan du være sikker på at du får en pålitelig og fleksibel løsning som gjør arbeidet ditt enklere.

Vi tilbyr også mindre langgodsvogner med håndtak, perfekt for de mindre transportoppdragene. Disse vognene er lette å ta med seg i bilen når du skal ut på for eksempel byggeplassen. Du trenger ikke bekymre deg for plassmangel, da disse vognene er kompakte og tar minimalt med plass.

Bestilling av våre langgodsvogner er enkelt og praktisk. Du kan enkelt bestille via nettet, og vi leverer over hele landet. Uansett hvor du befinner deg, kan du være trygg på at du får produktene dine levert til rett sted til rett tid. Dersom du behøver hjelp til å velge riktig vogn for lør, trelast, stenger og annet kan du når som helst kontakte oss på chat, telefon eller mail for å få veiledning.