Traller

Hjul fra Cowab

Flytt varer & utstyr enkelt med lettrullende hjul

KJØP HER

Robuste traller for effektiv transport på arbeidsplassen

Traller er uunnværlige verktøy når det kommer til å transportere lettere gods på arbeidsplassen. Med en solid bunnplate eller en stålramme og fire svingbare hjul er traller konstruert for å håndtere ulike typer last på en sikker og effektiv måte. Enten du trenger en tralle med åpen bunn, gitterbunn eller sarger tilpasset spesifikt gods som esker, har Cowab nettbutikk et bredt utvalg av traller som dekker alle dine behov.

I Cowabs nettbutikk vil du finne et imponerende utvalg av traller som er egnet for en rekke arbeidsoppgaver. Vi tilbyr både plasttraller og ståltraller av høy kvalitet, som er designet for å møte kravene til ulike typer arbeidsmiljøer. Våre plasttraller er spesielt tilpasset for transport av plastbokser og bruskasser. Vi har også møbeltraller som gjør det enklere og raskere å flytte møbler så vel som palletraller. Noen av trallene er også utstyrt med praktiske håndtak, slik at du kan unngå å bøye deg ned når du flytter lasten. Å bruke traller på arbeidsplassen lar deg jobb både mer ergonomisk og tryggere.

For å effektivisere lagring og transport, tilbyr vi også stativer der de ulike trallene og vognene kan stables inn i. Dette gjør det enkelt å organisere og holde orden på trallene, samtidig som det sparer plass når de ikke er i bruk. Noen av trallene kan også stables oppå hverandre, noe som er ideelt når du trenger å flytte flere traller samtidig eller ønsker å spare plass under lagring.

Finn riktig tralle for industri, lager & butikk

Cowab er stolte av å tilby traller av høy kvalitet som er bygd for å tåle utfordrende arbeidsforhold. Våre traller er robuste og slitesterke, og er konstruert med tanke på langvarig bruk. Vi legger stor vekt på kvalitetskontroll og sørger for at våre traller oppfyller høye standarder når det gjelder sikkerhet og holdbarhet. Du kan enkelt bestille din nye tralle i vår nettbutikk, men behøver du hjelp til å velge er vi tilgjengelig på både chat, telefon og e-post for å veilede deg.