Jekketraller

Sikre lageret med påkjøringsbeskyttelse

KJØP HER

Jekketraller for lager, butikk og industri

En jekketralle brukes til å løfte og flytte paller, og kommer med ulike typer hjul avhengig av underlaget den skal brukes på. Uansett om du er på jakt etter en kompakt liten jekketralle til trange rom og lagre eller en ekstra lang jekketralle finner du det i Cowabs omfattende sortiment. Våre jekketraller blir brukt hos profesjonelle bedrifter i hele landet, og i svært mange ulike bransjer. En palleløfter krever ikke noen form for sertifisering og den er enkel å bruke, noe som gjør den selvskreven på ethvert lager.

Velg riktig jekketralle

I tillegg til klassiske jekketraller leverer vi også elektriske jekketraller med elektrisk drift på løft og hjul, og trenger du en rustrfri jekketralle med og uten sakseløft finnes det også. En høytløftende jekketralle er perfekt for de som skal plukke direkte fra pallen eller skal bruke pallen som et arbeidsbord. En palleløfter kan f.eks brukes på en plukklinje. Vi selges også merker som BT jekketralle f.eks BT pro lifter og BT jekketralle med vekt. Skal du bruke jekketrallen ute på ulendt terreng kan du bruke en jekketralle off road med store hjul, denne kommer seg frem på de fleste steder.

Lengden på jekketrallen

En standard håndtruck eller palleløfter har gafler som er 1150 mm lange. Disse er beregnet til det vil kaller en euro-pall, men er det trangt om plassen eller du primært skal løfte en halvpall kan du velge deg en liten jekketralle, også kalt butikk jekketralle. Har du behov for å for å flytte ekstra lange varer finnes det lange jekketraller med gafler fra 1500 mm til 2500 mm.

Hvilke hjul skal du velge til din jekketralle?

Mange tenker ikke over betydningen av valg av hjul når de skal kjøpe jekketralle. I hovedsak finnes det tre ulike typer hjul, nylonhjul, polyuretanhjul og gummihjul. Nylonhjul brukes for tung last på harde og jevne gulv, de er svært lettrullet men egner seg ikke på ujevnt underlag eller utendørs. Polyuretanhjul brukes hvor gulvflaten er mer ujevn, for eksempel på lastebil. Gummihjul har mange av polyuretenhjulenes fordeler, men er ekstra myke og dempende på ujevne underlag. I tillegg er gummihjul lyddempende, noe som kan være viktig på arbeidsplasser hvor man har behov for å få ned støynivået.

Veie gods og varer på jekketrallen?

Om pallen må veies har vi flere jekketraller med vekt innebygget i trallen. Vekten kan være praktisk da man raskt finner ut hvor mye godset veier, både i forhold til transportkapasitet eller om man selger varer etter vekt. Skal du løfte tungt gods anbefaler vi heller å bruke en lagertruck.

Uansett hvilken jekketralle du har behov for kan du enkelt bestille den i vår nettbutikk. Behøver du hjelp til å velge riktig jekketralle for akkurat din bedrift er vi tilgjengelig på både mail, telefon og chat for å hjelpe deg.