Jekketralle med vekt for lager, industri & butikk

En jekketralle med vekt takler krevende oppgaver i industri og på lager med glans, og den lar deg effektivisere arbeidet ved å veie og transportere gods på én og samme tid. Det innebygde vektsystemet er svært nøyaktig, og batterimodulen på de fleste modeller har en brukstid på 35 timer. Jekketrallene tåler høye belastninger, samtidig som det er viktig at du velger en modell med riktig maksbelastning for ditt bruk. Vi har for eksempel modeller som takler opptil 2000 kg.

Enkel avlesning med stor skjerm

Vi har jekketraller med vekt og store skjermer som lar deg lese av informasjonen på en oversiktlig og enkel måte. Noen modeller har også en praktisk regnefunksjon som lar deg regne ut stykkpris mens du veier og flytter på varene. Du kan også bestille smart tilbehør til jekketrallen som gjør arbeidsdagen enklere, for eksempel en innebygd printer og kommunikasjon med PC via Bluetooth. Du kan dermed automatisere og forenkle en rekke prosesser, samtidig som du får presis informasjon.

Jekketraller med vekt av høy kvalitet

Våre jekketraller med vekt er av høy kvalitet og fås med praktiske funksjoner som polyuretanhjul. Denne typen hjul er relativt myk, noe som gjør dem godt egnet til bruk på ujevne gulv. Belastningen på gulvet vil derfor også reduseres. Se etter en modell med boggiehjul for å fordele vekten på en større flate. Disse modellene har doble hjul på hver gaffel for optimal vektfordeling og bedre stabilitet, noe som gjør det enklere å flytte stort og tungt gods. Boggiehjul gjør det også enklere å komme seg over terskler og andre små hindringer.

Bestill jekketraller og annet løfteutstyr på nett

Cowab har et stort utvalg av jekketraller med eller uten vekt, som tåler bruk i tøffe miljøer. I tillegg tilbyr vi også mengder av annet løfte- og pakkeutstyr til bruk i industri, lager og verksted. Trenger du hjelp med å velge ut din nye jekketralle med vekt? Ta gjerne kontakt med oss, slik at vi sammen kan finne gode løsninger for din arbeidsplass.