Løftebord & Løftevogner

Kraner hos Cowab

Løft trygt og enkelt ved hjelp av en slitesterk kran

TIL KRANER

Løftebordvogner og løftevogner for trygge og effektive løft

Vi tilbyr profesjonelle løftebordvogner som lar deg gjennomføre både store og små løft på en trygg, produktiv og ergonomisk måte. Det er ikke til å unngå at hverdagen på lager, verksted og i industrien kan bestå av tunge løft. Det gjør at vi må stille høye krav til utstyret vi bruker for å unngå slitasje, farlige situasjoner og for å kunne jobbe effektivt. Det er derfor du finner et stort utvalg av løftevogner i sortimentet vårt som alle er designet for å gjøre arbeidshverdagen din tryggere og enklere.

Stort utvalg av ulike typer løftebord og løftevogner

Vi anbefaler at du tenker gjennom alle behov og krav du måtte ha til din nye løftebordvogn – sjansene er store for at du finner en som passer perfekt for deg i utvalget vårt. Elektriske løftebord gjør det enklere å få alt opp i riktig høyde, og du unngår unødvendige påkjenninger og belastninger for kroppen. Sakseløfter fås med ulike løftehøyder fra ca. en meter til opptil fem meter, alt etter hva du har behov for. Hydrauliske løftebord er praktiske og brukervennlige, og de justeres i høyden ved hjelp av pumpe, fotpedal og håndtak. Løftevogner med svingbare og låsbare hjul er gode medhjelpere når du skal flytte på tunge gjenstander. Du triller den enkelt med deg rundt på gulvet, og du kan stille den inn i optimal høyde for å skåne ryggen din mens du jobber. Løftebordvogner kan brukes til alt fra transport til arbeidsbord og pakkebord.

Profesjonelt løfteutstyr på nett

Enten du vil ha høytløftende eller lavtløftende sakseløfter, løftebord og løftevogner, finner du garantert noe som passer for deg i Cowabs nettbutikk. Trenger du hjelp med å velge ut passende løftevogner? I nettbutikken vår finner du masse nyttig informasjon om hvert produkt, og vår kundeservice sitter klar om du skulle ha videre spørsmål. Vi har også annet nyttig løfteutstyr og løftehjelpemidler som jekketraller, paller og rullecontainere som kan bestilles samtidig med din nye løftebordvogn. Levering er heller ingen problem – vi sender over hele landet.