Løftebord & Løftevogner

Du finner et utvalg av løftebordvogner og løftevogner som takler røff bruk i Cowabs nettbutikk. Vi har alt fra elektrisk ministabler til robuste pallebord, og vi leverer over hele landet.
Stabler hos Cowab

Lettstyrte stablere for ergonomisk arbeid

TIL PALLESTABLERE

Løftebord og løftevogner for trygge og effektive løft

Trenger du profesjonelle løftebord eller løftevogner som gjør det mulig å utføre både store og små løft på en trygg, produktiv og ergonomisk måte? Da har du kommet til rett sted! Hos Cowab tilbyr vi et bredt utvalg av løftebord, saksebord og løftevogner som er designet for å møte de høyeste kravene til kvalitet, sikkerhet og effektivitet.I lager-, verksted- og industriområder er det ofte nødvendig å løfte tunge gjenstander. Dette stiller store krav til utstyret vi bruker for å unngå slitasje, farlige situasjoner og for å kunne jobbe effektivt. Derfor kan du finne et omfattende utvalg av løftevogner i sortimentet vårt, som alle er utviklet for å gjøre arbeidshverdagen din tryggere og enklere.Vi anbefaler at du nøye vurderer dine behov og krav når du velger din nye løfteplattform - sjansene er store for at du vil finne en som passer perfekt for deg blant våre produkter. Elektriske løftebord gjør det enklere å justere høyden på lasten, samtidig som du unngår unødvendig belastning på kroppen. Sakseløftere finnes med forskjellige løftehøyder, slik at du kan velge den som passer best for dine behov. Våre hydrauliske løftebord er praktiske og brukervennlige, og justeres i høyden ved hjelp av pumpe, fotpedal og håndtak.Du finner også pallebord med automatisk høyderegulering og løftebord som kan brukes til paller eller store løftebord og vogner for tyngre og større maskiner og utstyr. Vi tilbyr også u-formede løftebord, E-formede løftebord og dobbeltsaksebord og bord med trippelsaks med ekstra høy løftekapasitet.

Løftebord med hjul

Våre løftevogner er utstyrt med svingbare og låsbare hjul, noe som gjør dem til gode hjelpemidler når du skal flytte på tunge gjenstander. Du kan enkelt trille de rundt på gulvet, og du kan justere dem til optimal høyde for å skåne ryggen din mens du arbeider. Våre løftebordvogner kan brukes til alt fra transport til arbeidsbord og pakkebord.Som profesjonell leverandør av løfteutstyr kan du være trygg på at du finner det du trenger hos oss. Enten du er ute etter høytløftende eller lavtløftende sakseløftere, løftebord eller løftevogner, har vi garantert noe som passer for deg i vår nettbutikk. Vi tilbyr også annet nyttig løfteutstyr og hjelpemidler som jekketraller, paller og rullecontainere. Alt du trenger for å gjøre arbeidshverdagen din mer effektiv og komfortabel.Vi sender over hele landet, slik at du kan få dine nye løftebord eller løftevogner levert direkte til bedriften din. Trenger du hjelp med å velge riktig produkt? På vår nettside finner du masse nyttig informasjon om hvert produkt, og vår kundeservice står klar til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Kontakt oss på mail, chat eller telefon om du skulle ha noen spørsmål, eller om du kanskje er ute etter spesialtilpassede løftebord eller løftevogner.