Sekketraller & Vogner

Lettstyrte stablere for ergonomisk arbeid

TIL PALLESTABLERE

Sekketraller & spesialvogner til alle arbeidsplasser

En sekketralle eller magasintralle gjør det enklere for en person å flytte esker og andre varer. Opprinnelig ble sekketrallene laget for å frakte sekker på mellom 50 og 100 kg da det meste ble fraktet i sekker. Senere har det blitt vanligere å frakte varer og annet i esker, kartonger og kasser, men navnet sekketralle har bestått. Sekketrallene lages av både stål og aluminium, aluminiumstraller er svært lette og passer svært godt for de som skal løfte trallen inn og ut av bil.

En sekketralle kalles ofte for transportvogn eller sekkevogn, og den er et uunværlig hjelpemiddel i de aller fleste branjer. Enten du jobber i butikk, på lager, verksted eller på kontor vil en sekketralle hjelpe deg med både løft og transport. På den måten reduserer du slitasje på kroppen så vel som risikoen for ulykker. Våre sekketraller og pakkevogner er ergonomisk utformet for å være så skånsomme i bruk som mulig.

Velg riktig sekketralle

 I vår nettbutikk finner du et svært stort utvalg av sekketraller av høy kvalitet, med ulike egenskaper. For deg som frakter lettere varer holder det med en rimelig sekketralle med en maksbelastning på 75 kg, mens dersom du frakter tyngre ting er det viktig å velge en pakketralle eller magasintralle som tåler vekten av det du skal transportere. Vær også obs på hvilke hjul din ideelle sekketralle bør ha, luftgummihjul er et populært valg som egner seg til det meste.

Det finnes sammenleggbare sekketraller f.eks som tar veldig liten plass når de er slått sammen i tillegg til kraftigere modeller, og du kan velge mellom sekketraller til lave priser eller mer forsseggjorte modeller for deg som har behov for mer.

Spesialvogner for alt fra gassflasker til murstein

Av spesialtraller har vi for eksempel gasstraller for å frakte gassflasker på en trygg måte. En trappetralle gjør det enklere å frakte varer opp og ned trapper, og i sortimentet finner du også trillebår og traller for murstein. Du finner alt dette og mye mer I Cowabs nettbutikk, og har du behov for noe du ikke finner i nettbutikken kan vi ofte skaffe det også. Vi sender over hele landet! Skulle du ha behov for hjelp til å velge riktig tralle for deg og din bedrift er vi tilgjengelig på både chat, telefon og mail for å hjelpe deg.