Kombinasjonstraller

Allsidig kombitralle til industri, lager og verksted

Vi har robuste kombitraller som er godt egnet til bruk i industri, på lager og på verksted. De lages av slitesterke materialer og har smarte, ergonomiske detaljer som gjør dem trygge og effektive i bruk. Vi vet hvor viktig det er å ha gode løsninger som skåner kroppen for unødvendig slitasje, samtidig som du får transportert gods på en produktiv måte. Kombinasjonstraller er derfor en svært god løsning på travle arbeidsplasser der det er viktig å utnytte utstyret maksimalt, samt på arbeidsplasser som har behov for mange ulike typer traller. Du slipper å måtte bestille inn alle mulige typer sekketraller når du har en kombinasjonsvogn for hånden. Kombitraller kan for eksempel brukes som sekketralle, platåvogn og pakkevogn i ett. De er enkle å navigere og kan brukes på ulike typer flater, takket være svingbare hjul som er skånsomme mot sensitive gulv.

Kombinasjonstraller som er sekketralle og vogn i ett

Du finner også praktiske kombinasjonstraller i utvalget vårt som kan brukes både som sekketralle og vogn. Enkelte modeller er sammenleggbare for at vognen skal oppta så lite plass som mulig når den ikke er i bruk. Du må være oppmerksom på at maksbelastningen for kombinasjonsvogner kan variere etter bruken. For eksempel håndterer enkelte modeller opptil 200 kg som sekketralle og 250 kg som vogn. Du bør også tenke over hvilke materialer du foretrekker. Aluminiumstraller veier lite og er svært stabile, samtidig som de har høy slitestyrke. Stål er et godt egnet materiale for deg som vil at vognen skal tåle en trøkk. Kombitraller med sveisede stålrør tåler tøff bruk og har en svært hardfør konstruksjon.

Bestill kombitraller på nett

Du finner et spennende utvalg av kombitraller i Cowabs nettbutikk, og vi har også praktisk tilbehør som kan gjøre hverdagen enklere. Det inkluderer ramper og matter som dekker over terskler og små hindringer, slik at du enkelt kan komme til med kombinasjonstrallen. Rampene kan bæres for hånd, slik at du kan ta dem med deg dit du skal. Det kan være nyttig om du skal levere pakker på steder med vanskelig tilkomst for trallen. Ta gjerne kontakt med oss for å få flere gode tips og hjelp med å velge deg ut en ny kombitralle.