Stablere

Sikre lageret med påkjøringsbeskyttelse

KJØP HER

Pallestablere og praktisk tilbehør til truck

Cowab er din pålitelige leverandør av pallestablere av høy kvalitet. Med et bredt utvalg av stablere og tilbehør til truck, kan vi hjelpe deg med å finne det perfekte utstyret som passer dine behov og krav. Vårt mål er å tilby ergonomisk utstyr som ikke bare skåner kroppen, men også effektiviserer arbeidsprosessen, noe som er avgjørende for å redusere belastningsskader og øke trivsel blant de ansatte.

I dagens industri, lager og verkstedsmiljøer er det viktig å jobbe smart og effektivt. Stablere, trucker og sniler er uunnværlige hjelpemidler som sparer tid og krefter i mange bransjer. Hos Cowab finner du et bredt utvalg av elektriske pallestablere som gjør det enkelt og raskt å løfte gods. Våre motordrevne stablere er stillegående og har kraftige batterier med lang levetid. Vi tilbyr også manuelle stablere som er stabile, brukervennlige og krever minimal muskelkraft. Disse er utformet for å sikre at tunge løft kan utføres på en ergonomisk riktig måte.

Stablere for trange rom

Hvis du har begrenset plass, trenger du en stabler som passer perfekt inn i trange rom. Hos Cowab finner du også mange andre ergonomiske pallestablere som er ideelle for deg med krav om god plassutnyttelse. Vår ledestabler er spesielt designet for smale rom, mens våre ministablere kommer med forskjellige utstyr som stang for å løfte ruller, plate for esker eller en holder for ruller. Vi tilbyr også BT sin minimover med 208° styring, en kompakt pallestabler som er fleksibel i bruk. Denne modellen passer godt for deg som trenger en stabler som kan brukes på et lasteplan eller i mindre butikker.

Utstyr & tilbehør til truck

I Cowab nettbutikk finner du et bredt spekter av tilbehør til truck. Du kan bestille løftekraner til gaffeltrucker, truckbørster og forlengelsesgafler for å nevne noe. Dette utstyret gjør det mulig å utvide bruksområdet og erstatte deler ved behov, slik at du får enda større nytte av trucken din. For eksempel kan vår snø- og sandskrape til gaffeltruck brukes til å fjerne alt fra snø til spon. Den er utstyrt med gaffellåsing og slitestål i forkanten for optimal ytelse.

Vi har svært lang erfaring innenfor industri, verksted og lager, og vårt erfarne team står klare til å hjelpe deg med å velge riktig stabler og tilbehør til truck. Vi forstår viktigheten av å gjøre arbeidsdagen enklere og sikrere, og vi vil gjerne dele våre innspill med deg. Ta kontakt med oss for ytterligere veiledning og informasjon.