Stablere

Påkjøringsvern fra Cowab

Sikre lageret med påkjøringsbeskyttelse

KJØP HER

Rimelig pallestabler av høy kvalitet

Vi har et stort utvalg av stablere her i Cowabs nettbutikk, slik at du enkelt kan finne en pallestabler med kapasitet, pris og funksjoner som passer for ditt behov. Våre trucker, sniler, motordrevne jekketraller og pallestablere er laget for å holde lenge i tøffe miljøer.

Det stilles høye krav til hvordan man jobber i industrien, på lager og på verksted, og da er det viktig med ergonomisk utstyr som skåner kroppen og effektiviserer arbeidet. Dette er helt nødvendig for å redusere belastningsskader og øke trivsel blant de ansatte.

Hvilken stabler trenger du?

Stabler, truck og snile er uunnværlige og tidsbesparende hjelpemidler i mange bransjer. En elektrisk pallestabler gjør det enkelt og raskt å løfte gods. Motordrevne stablere fås i stillegående versjoner med kraftig batteri og lang levetid.

Vi har også manuelle stablere hvor du selv hever godset. Alle våre manuelle pallestablere er stabile, brukervennlige og krever minimal muskelkraft, og de er beregnet for at du skal kunne ta tunge løft på en ergonomisk måte.

Stablere for trange rom

Du finner også mange andre ergonomiske pallestablere her hos oss, som passer perfekt for deg som har krav om god plassutnyttelse. På arbeidsplasser der det er trangt om plassen, kan en god løsning for eksempel være en ledestabler som er beregnet for smale rom. En ministabler er små stablere som kommer med mye forskjellig utstyr som f.eks. stang for å løfte ruller, plate for esker eller en holder for ruller. Vi leverer også BT sin minimover med 208° styring. Dette er en kompakt pallestabler som er fleksibel i bruk. Minimoveren passer bra for deg som trenger en stabler som passer på et lasteplan, og den kan også brukes i mindre butikker.

Utstyr til pallestabler

Du kan også bestille en rekke utstyr til stablere, som løftekran til gaffeltruck, truckbørster og forlengingsgafler, her i nettbutikken vår. Det gjør at du kan utvide bruksområdet og erstatte enkelte deler ved behov, og du får dermed større nytte av pallestableren din. For eksempel kan snø- og sandskrape til gaffeltruck brukes til å fjerne alt fra snø til spon, og den fås med gaffellåsing og slitestål i forkanten. Ta kontakt med oss om du trenger flere innspill til hvordan du kan gjøre arbeidsdagen enda litt enklere og sikrere. Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med å velge ut din neste pallestabler.